Inchiriere masina de epoca Citroen Avant  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Marcheaza un moment important din viata ta prin inchiriere masina de epoca Citroen Avant


Orice moment important din viata ta merita sa fie imortalizat sau petrecut pe masura. Sarbatoresti o nunta, un botez, o aniversare? Indiferent de motiv, ai tot dreptul sa planifici acest eveniment frumos si cu stil. Iti oferim sansa pentru inchiriere masina de epoca, cu ajutorul careia o sa starnesti invidia celor din jur, dar o sa ai parte si de amintiri frumoase, care sa iti aduca aminte mereu de ziua sarbatorita.


Intotdeauna cand te gandesti la inchiriere masina de epoca, tine minte ca cei mai de incredere sunt partenerii nosti de la Autoepoca.ro, ce iti oferta masina mult visata pentru evenimentul pe care doresti sa il sarbatoresti. Asa cum am spus, nu conteaza ocazia, atata timp cat tu vrei sa ai parte de 90 de minute de maretie, intr-un tur al Bucurestiului. Fie ca sunteti o pereche ce tocmai si-a unit destinele, fie ca v-ati botezat copilul, sau pur si simplu este ziua ta si vrei ca toata lumea sa stie asta, masina visurilor este aici.


Ai de ales intre 5 tipuri de masini, in functie de ocazie, dar toate reusesc sa isi indeplineasca misiunea si sa te faca sa te simti important, privit si admirat.Nu vrem sa te influentam in alegerea masinii pentru inchiriere masina de epoca, insa daca alegi Mustang Ifa Cabrio, recomandata de obicei pentru nunti, iti oferim o filmare HD a turului, pe care il poti pastra usor ca amintire, pe langa alte filmari pe care le mai ai deja de la primarie sau biserica. Plymouth P6 Deluxe este istorie pe 4 roți, cu excepția vopselei mașina este 100% originală și funcțională, până și interiorul este original și arată excepțional pentru o mașina fabricată în anul 1938. Masina militara este mai “manly” asa, deci o recomandam strict barbatilor care vor sa cutreiere Bucurestiul military style, atragand atentia dar si invidia trecatorilor.


Detaliile experienței: • Tur de 90 de minute al Bucureștiului

 • Masini disponibile Mustang Ifa Cabrio, Plymouth P6 Deluxe, Citroen Avant, Volga, Masina de militie

 • Filmare HD pentru varianta Ifa Cabrio

 • Admirația trecătorilor

 • Experiență pentru două persoane

 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Soferul poate sa fie diferit, insa va garantam profesionalismul acestuia.

 • Datorita vechimii, masinile sunt supuse unei uzuri accelerate, astfel ca exista posibilitatea ca masina rezervata sa nu fie disponibila in anumite perioade.

 • Atenție! Pentru evenimente (ex.: nuntă) costul experienței este unul diferit iar pachetul implică mai multe opțiuni. Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la numarul de telefon disponibil.