Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

FHM organizeaza primul concert din Romania al binecunoscutei artiste INNA, in data de 17 mai, la Arenele Romane.


Revista FHM lanseaza cu aceasta ocazie platforma FHM Music sub care va organiza si alte evnimente muzicale pe parcursul acestui an.

INNA va concerta alaturi de trupa Sensor,  intr-un show incendiar care ii mai are trecuti pe afis pe Play & Win, Akcent si Alex Velea. Concertul organizat de FHM Music este sponsorizat de Vodafone si are ca parteneri media Antena 1 si Radio Zu.

INNA (Elena Alexandra Aposteanu) este cel mai cunoscut artist roman al momentului, succesul ei incontestabil la nivel european si mondial transpunandu-se in vanzari de zeci si sute de mii de albume, rasplatite cu discuri de aur si platina. Melodii precum Hot, Love, Deja Vu, Amazing, au ajuns rapid pe cele mai inalte locuri in topurile internationale. Totodata, INNA este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat nu mai putin de 5 premii la Romanian Music Awards.

Imensul succes international al INNEI e completat de cei peste doua milioane de fani declarati pe pagina de Facebook dar si de faptul ca, in 2010, a fost declarata Cea mai sexy femeie din lume de catre cititorii revistei FHM.

Sponsori / Parteneri