International Tattoo Convention 2017  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri timp de 3 zile la International  Tattoo Convention Bucharest 2017, ediția a 8-a. Anul acesta  evenimentul revine pe 13, 14 și 15 octombrie la Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.


Primul invitat pe lângă cele peste 80 de saloane tattoo&piercing este chiar Ski King, supranumit The Mighty Ski King, o combinație muzicală între Johnny Cash, Elvis Presley și Lemmy Kilmister. El va fi disponibil în cele trei zile de convenție cu spectacol artistic, dar și la meet&greet cu fanii doritori să îl vadă și cunoască îndeaproape.


Ski King, pe numele său, Andrew James Witzke, este cunoscut în industria muzicală încă din anii 1990. Cunoscut din trupele Sanity's Edge și Prime Sinister, cântând cover-uri și reinterpretări ale pieselor lui Johnny Cash, Elvis Presley, Motörhead sau Bob Seger, numele lui de scenă are o istorie cel puțin la fel de interesantă. În engleză, ca și în română, Witzke este foarte asemănător whiskey-ului, prescurtat ulterior la “Ski”. Witzke este un invitat de onoare al convențiilor de tatuaje din întreaga lume. Pe lângă activitatea muzicală, el este recognoscibil și ca actor, din filmul Virus Undead.


Programul convenției din 2017 include concursuri, concerte, petreceri, jocuri, freak shows și multe alte activități, alături de multitudinea de saloane de tatuat la datorie. Programări pentru tatuaje și programul detaliat pe zile sunt disponibile pe website-ul evenimentului tattooconvention.ro.


În ultimii ani evenimentul a oferit publicului larg șansa de a intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers, reunind peste sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai acestui  domeniu.


În perioada de presale prețul abonamentelor de acces pentru 3 zile este 50 lei, iar abonamentul VIP 150 lei. Biletul VIP, în număr limitat, oferă un pachet ce conține tricoul oficial International Tattoo Convention 2017, lanyard personalizat și asigură accesul la Meet&Greet-uri cu vedetele convenției și la after-party-ul cu invitații convenției. În zilele evenimentului  (13-15 octombrie) vor fi disponibile și bilete de o zi, în limita locurilor disponibile.