INVITATIA LA VALS

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Invitație la Vals - 30 octombrie

de Mihai Drumeș

distribuție:
IURIE GOLOGAN, DANA CIOBANU, NICU ȚURCANU, CRISTIAN PEREPELIUC, MIHAI BORDIAN, VIOREL COZMA, VICTORIA ȚURCANU, ECATERINA BOZIANU, ANGELA CĂRĂUȘ, CRISTINA TRÎNBACI, VICTORIA BOTNAR, RADMILA POPOVICI

regie: DANIELA BURLACA

costume: EVGHENI HUDOROJCOV

Un spectacol periculos de frumos, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. "Invitaţie la vals", după romanul lui Mihai Drumeş, îmbină perfect pasiunea şi frica de a iubi prea mult.

Spectacolul povesteşte drama unui cuplu, Micaela şi Tudor. Aceştia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar ajung să piardă tot din cauza mândriei. Protagoniştii sunt interpretaţi de actorii Dana Ciobanu (premiul pentru cel mai bun rol feminin) şi Iurie Gologan, care şi-au intrat perfect în rol.
Povestea dintre Tudor și Micaela se desfășoară sub auspiciile unei iubiri tulburătoare, măcinată de excese emoționale, gelozie și jocuri ale seducției.
Dragostea celor doi protagoniști, prinși în vertijul pasiunii, este o continuă luptă de cucerire, devoratoare și autodistructivă, care nu le oferă nicio clipă de liniște.

Spectacolul îmbină perfect aventura, misterul, pasiunea şi valsul. Coregrafii Dragoş Hioară şi Serghei Golovnea au gândit cu lux de amănunte absolut toate mişcările şi emoţiile pe care le transpun actorii în scenă. Dacă acest fir de aţă se rupe sau nu, vor afla doar spectatorii...

Un roman desăvârșit, cu un final neașteptat...
Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș, lansat în perioada interbelică, mai exact în 1939, este unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română.
Iscusința lui Drumeș constă tocmai în această capacitate a scriitorului de a crea imprevizibilul, de a oferi cititorului neașteptate răsturnări de situație într-o poveste în care disperarea își joacă rolul principal alături de eroii principali.