Irina Loghin - O Viata de Cantec  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Asociatia Culturala "Suflet de Roman" si Etno TV prezinta spectacolul extraordinar:
IRINA LOGHIN -„O VIATA DE CANTEC“
1 Martie 2012, Sala Palatului, ora 19.00

Vă invităm să luaţi parte la un concert unic ce va cuprinde cele mai reprezentative melodii va cuprinde cele mai reprezentative melodii din repertoriul indragitei artiste.
INVITATI SPECIALI: Irinuca Loghin, Fuego, Andra, Benone Sinulescu.
ACOMPANIAZA: Lautarii de la Chisinau, dirijor Nicolae Botgros
Spectacolul "O viata de cantecO viata de cantec" are ca scop " are ca scop aniversarea a 50 de ani de cariera; totodata va aniversarea a 50 de ani de cariera; totodata va avea loc si lansarea cartii cu acelasi nume si a avea loc si lansarea cartii cu acelasi nume si a CD-ului cu cele mai indragite slagare ale CD-ului cu cele mai indragite slagare ale solistei, urmat de o sesiune de autografe si solistei, urmat de o sesiune de autografe si vanzarea CD-ului in foaierul Salii Palatului.
PREZINTA VARU' SANDEL

Irina Loghin este cea mai indragita interpreta de muzica populara din Romania. Longevitatea cariere sale artistice ne determină să spunem că Irina Loghin este o adevărată legendă vie. A o cunoaste si evoca pe Irina Loghin înseamnă să deschizi unul dintre cele mai strălucite capitole ale muzicii populare româneşti. Prezenţa acestei mari artiste pe cele mai distinse scene de spectacol, dar şi pe scenele unor teatre obscure ale unor cătune uitate de lume, în lungile sale turnee efectuate în întreaga ţară, a fost încununată permanent de ovaţii, flori şi cronici splendide.
In preajma MĂRŢIŞORULUI bucureştenii au ocazia sa o vadă şi să o asculte pe  inegalabila artista, Irina Loghin, intr-un concert extraordinar la Sala Palatului, ora 19.00.