irina 1 - Bilete

IRINA SÂRBU@14THLANE.RO

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Te invităm la o seară magică în care vocea Irinei Sârbu te va purta pe ritmuri de jazz pe scena de la 14th Lane. Cu un repertoriu care îmbină jazz standard cu etnojazz, samba, bossa nova și chiar introduce elemente de muzică românească interbeliză și folclor, Irina Sârbu propune o interpretare magnetică, dominată de un timbru vocal spectaculos. În fiecare piesă propusă se simte pasiunea pentru muzică, energia cu care Irina Sârbu se joacă cu vocea pentru a trasmite o stare unică.

Ne-a fost dor de serile elegante în care experiența muzicală de excepție este completată de un meniu casual fine dining de sezon și de o listă de vinuri pe măsură așa că pe 15 octombrie te așteptăm la 14th Lane.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la 0727 677 777.Conform noilor norme emise de autoritati va informam ca accesul la evenimentele desfasurate la 14th Lane este permis exclusiv persoanelor care prezinta Certificatul Verde (Green Pass) prin care atesta dovada vaccinarii sau dovada trecerii prin boala in ultimele 6 luni.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.