Jazz Compas Live Sessions@Palatul Ghika  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

JAZZ COMPASS LIVE SESSIONS


 


După succesul primei ediţii 'sold out', continuăm cea mai antrenantă serie de concerte din Bucureşti!


 


Pe 21 noiembrie, va avea loc cea de-a doua ediţie JAZZ COMPAS LIVE SESSIONS 

Două concerte pe seară, o dată pe lună, la Palatul Ghika!


 


MARIUS POPP – „Povestea unei legende"


 


***


MIRCEA TIBERIAN/JOHN BETSCH (USA) Trio feat. NADIA TROHIN – „La margine de Bucureşti”Vă invită la un party de jazz!


Cele 2 concerte vor  avea loc pe 21 noiembrie 2013, orele 20:30 şi 21:30 la Palatul GHIKA din București 


MARIUS POPP - „Povestea unei legende"


Legendarul pianist Marius Popp este muzicianul a cărui activitate şi longevitate creativă  l-au consacrat ca pe unul din cei mai de seamă artişti de jazz români. Membru al sextetului lui Mihai Berindei, al celebrului Cvintet de jazz București, având numeroase înregistrări Radio şi TV, colaborator cu Aura Urziceanu, Eugen Gondi, Johnny Răducanu, Dan Mândrilă, şi aflat la respectabila vârstă de 78 de ani, îi vom celebra maestrului o dublă lansare de disc! Prima este re-editarea anul acesta a albumului său de debut „Panoramic Jazz-Rock” 1977, apărut la acea vreme pe vinil. Şi, surpriză... După mai bine de 40 de ani de carieră, deschizător de drumuri pentru cei din generaţia nouă a jazzului de la noi, pianistul este într-o continuă evoluţie: cu ocazia Jazz Compas Live Sessions, Marius Popp lansează un nou album apărut chiar anul acesta în luna august, numit „La margine de lume”. Un moment unic, o dublă-lansare, un eveniment care nu trebuie ratat!


Ora de începere 20:30


 


MIRCEA TIBERIAN/JOHN BETSCH (USA) Trio feat. NADIA TROHIN – „La margine de Bucureşti”
Jazzman de referinţă, pianist, compozitor şi profesor, Mircea Tiberian va fi acompaniat de carismatica cântăreaţă Nadia Trohin în spectacolul numit „La margine de Bucureşti ”. Invitat special este bateristul american John Betsch, muzician de calibru cu o vastă experienţă şi colaborări prestigioase (legendarul Benny Golson, Steve Lacy, etc.). Descris ca fiind o călătorie muzicală în timp şi spaţiu, „La margine de Bucureşti” propune o readucere în actualitate a unor hituri din muzica pop românească din perioada interbelică, a unor nemuritoare şlagăre dedicate farmecului secret, atmosferei aparte a Bucureştiului de altă dată, oraş-grădină supranumit „micul Paris”. Discul cu această muzică s-a bucurat de un mare succes fiind o producţie unică în industria acestui gen în România. Un concert în care trioul lui Mircea Tiberian/John Betsch va excela în momente solistice şi de grup, dar va oferi strălucire unei voci şi prezenţe unice, Nadia Trohin. 
Vă invităm să trăiţi aventura muzicală „La margine de Bucureşti” cu Nadia Trohin şi Mircea Tiberian/John Betsch Trio.


Ora de începere 21:30


 


JAZZ COMPAS LIVE SESSIONS este un eveniment organizat de revista de jazz și muzică improvizată Jazz Compas, alături de co-organizatorul Costin Roșu, promoter și saxofonist. Organizatorii își propun realizarea unor sesiuni extraordinare de concerte de jazz și muzică improvizată, workshopuri, sesiuni de autografe, audiţii şi întâlniri cu artişti români şi străini. Gazda concertelor, Palatul GHIKA este o construcţie în stil neoclasic, unică în Bucureşti, un edificiu istoric ridicat de către domnitorul Grigore Dimitrie Ghica în anul 1822. Este o alegere excelentă pentru a petrece o seară deosebită.


 


Cele două concerte Marius Popp – "Povestea unei legende"  și Mircea Tiberian/John Betsch Trio feat. Nadia Trohin - "La margine de Bucureşti" vor avea loc pe data de 21 noiembrie la Palatul GHIKA (Str. Doamna Ghika nr. 5, București) începând cu orele 20:30.


—-


Accesul publicului se va face începând cu orele 19:30.


BILETE


Biletele pentru întreaga seară JAZZ COMPAS LIVE SESSIONS costă 48 lei (standard) şi 98 lei (V.I.P.) şi se găsesc în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe  www.eventim.ro 
Achiziţionat la intrare în ziua concertelor, biletul are preţul de 58 lei (număr de bilete limitate, vă recomandăm achiziţionarea online)