Jazz Syndicate Live Sessions  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS


va invita la - probabil - cea mai rafinata si antrenanta Stagiune de Jazz bucuresteana, cu două concerte pe seară, în fiecare lună, la Palatul Ghika:


 


ALEXANDRA USURELU -     


#Cevaseintampla


Invitati speciali: MIRCEA VINTILA SI CORNEL ILIE (VUNK)


                                                            și


NICOLAS SIMION & SORIN ROMANESCU -


Pascal Moods


 


Cele 2 concerte, recomandate si prezentate de legendarul  realizator radio-tv si prezentator de Jazz FLORIAN LUNGU  vor  avea loc pe data de 17 Aprilie 2014, incepand cu orele 20:00 la Palatul Ghika din Bucuresti.


 


ALEXANDRA USURELU - #Cevaseintampla 


Pe 17 aprilie, de la orele 20.00, Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă și prestațiile scenice de excepție, prin calitatea muzicii și a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma scena Palatului Ghika într-un Eden al muzicii bune. Concertul va avea un decor cu totul special și va fi însoțit de videoproiecții și lumini, nelipsind nici invitații surpriza, două nume mari ce au făcut istorie în muzica romanească.


 


Într-un proiect mult așteptat, alături de compozitorul și producătorul Bobby Stoica (ex-Voltaj), pianistul argentinian Mariano Castro, ce are două nominalizări la premiile Latin Grammy împreună cu trupa sa Narcotango, de succes mondial, Adrian Flautistu, un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului și a muzicii pop, și apreciatul percuționist Dan Incrosnatu, Alexandra, numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României”, îi invită pe ascultători într-o lume paralelă.


 


Totodată, în cadrul concertului susținut, Alexandra va lansa noul single „Ceva se întâmplă cu noi” (muzică și versuri Bobby Stoica), un cântec cald însoțit de un clip pe măsură, filmat în Brazilia, în statul Bahia. Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că "nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți".


 


Cântecul „Ceva se întamplă cu noi” aduce în atenție niște adevăruri despre noi toți, și anume cât de mult ne schimbăm și ne îndepărtăm de sufletul nostru atunci când uităm să iubim, acaparați de rutina vieții cotidiene, și cât de mult avem de caștigat atunci cand ne hotărâm să o luăm de la capăt.


 


„Gradina noastră, în care îi invităm cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosfera locurilor în care am filmat videoclipul pentru cântecul "Ceva se întamplă cu noi". De la costume, decor și pană la videoproiecțiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului îi vor purta pe oamenii din fața noastră într-o lume idilică, cu parfum colonial, o lume a unor suflete încă nepoluate", declară Alexandra Ușurelu.


 


 


NICOLAS SIMION & SORIN ROMANESCU - Pascal Moods


 


În sonorităţi de swing şi groove, concertul Pascal Moods reda euforia, dar şi melancolia folclorului românesc. „În compoziţiile mele de jazz există invariabil un orizont mioritic", spunea saxofonistul Nicolas Simion. Universul muzical al lui Nicolas Simion, care îmbină sonorităţile muzicii contemporane cu ritmurile folclorului românesc şi energia interpretativă, îl recomandă drept unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi şi compozitori de jazz de origine română din lume. 


 


Colaborand inca din 2009 pentru albumul Transylvanian Jazz, Sorin Romanescu, unul dintre cei mai apreciati si rafinati chitaristi de jazz din Romania, va reprezenta, in tandem cu Nicolas Simion, garantia unei seri memorabile.


---------


Gazda seriei JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, Palatul GHIKA,  este o construcţie în stil neoclasic, unică în Bucureşti, un edificiu istoric ridicat de către domnitorul Grigore Dimitrie Ghica în anul 1822. Este astfel o alegere excelentă pentru a petrece o seară deosebită într-o atmosferă de poveste.


 


Accesul publicului se va face începând cu orele 19:00.