jazzy 1 - Bilete

Jazzy Jo@14thlane.ro

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

„The Jazzy Jo Experience”, reunește experiențele artistice ale Ioanei într-un show definit de versatilitatea și libertatea Jazz-ului. De la standardele clasice de Jazz (Ex: Fly Me To the Moon, Dream a little Dream) până la prospețimea funk-ului (Ex: Virtual Insanity) și nu în ultimul rând a creațiilor proprii Jazzy Jo (Ex: Taci un pic, Mi-ai intrat în cap), show-ul se caracterizează prin diversitatea și flexibilitatea stilurilor, reintrepretate și reorchestrate. De aceea, chiar și în formula restrânsă, show-ul se traduce printr-o experiență unică, de fiecare dată emoțiile trăite și forma lui fiind diferite.

Alături de show-ul muzical semnat de Jazzy Jo, seara sofisticată la 14th Lane este completată de meniul casual fine dining și de atmosfera elegantă de care îți era dor.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la 0727 677 777.

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

-Persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.

-Dovada negativă a unui test rapid nu mai veche de 24h sau a unui test RT-PCR realizat în ultimele 72 ore.

-Test aticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.