Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Ian Anderson - omul care a introdus flautul în muzica rock vine în Timişoara pentru o singură seară. Nu rata concertul de la Filarmonica Banatului!

 

JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. Celebrul Ian Anderson vine în Timişoara pe 19 februarie şi promite să ofere fanilor muzicii sale o seară de neuitat.

De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.

Celebrul Ian Anderson, ce va concerta şi pe 21 februarie la Sala Palatului din Bucureşti este cunoscut ca fiind fondatorul legendarei trupe Jethro Tull, solistul formatiei şi în acelaşi timp un flautist de excepţie şi un chitarist extrem de talentat.

În prezent trupa este formată din: Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară electrică), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass), la care se adaugă ajutorul lui Ryan O’Donnell, în domeniul vocal şi teatral.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gWubhw8SoBE

Sponsori / Parteneri