Joaquin Cortes  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joaquín Cortés în turneu cu Gitano la București


București, 4 decembrie 2014 – Events prezintă Joaquín Cortés, din nou în România! După trei ani de pauză, Joaquín Cortés își lansează cel mai intim spectacol de până acum:  "Gitano". Pe 15 martie, la Sala Palatului din Capitală.


Alături de 8 dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, 2 dansatori de flamenco, 17 muzicieni și 8 vocaliști de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor sai, develindu-și rădăcinile flamande într-un spectacol îmbogățit cu uimitoare efecte audiovizuale.


"Vă invit să pășiți în adâncul sufletului meu, într-o călătorie muzicală și coregrafică explozivă: dans clasic, contemporan și flamand. Gitano e o trecere prin viața mea, căci povestește despre rădăcinile mele, despre  fastuoasa cultură țigănească și despre reprezentanții săi. Împreună cu dansatorii și muzicienii mei, dăm glas țiganului ce viețuiește în sângele meu. Am evoluat ca artist, descoperind noi culturi și influențe, de la cel mai ortodox Flamenco la muzică clasică, de la gospel și jazz la afro. Toate mă ajută să-mi fac arta mai curată, mai frumoasă și mai evidentă unor oameni diferiți. În Gitano, dansul mi se întrepătrunde cu muzica și lumina, reflectând o singură emoție - Pasiunea. Vreau să știți că la fiecare bătaie las o parte din inima mea pe scenă" spune Joaquín Cortés.


Pre-sale: pe toata durata lunii decembrie, toate biletele, mai puțin cele VIP, au 10% reducere, și pot fi cumpărate la prețurile de 270, 225, 157,5 sau 112,5 lei, în funcție de distanța față de scenă. Începând cu data de 1 ianuarie 2015, bilete costă 300, 250, 175 și 125 lei. Biletele VIP nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 350 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.