Joe Satriani  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Joe Satriani, in premiera in Romania!


Indelung asteptat, legendarul Joe Satriani ajunge pentru prima data la Bucuresti, pe 20 mai la Sala Palatului din Capitala, in cadrul turneului sau european din 2013.


Chitarist de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial odata cu albumul sau din 1987, Surfing with the Alien. Dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte premii, Satriani continua sa fie adorat de fanii sai de pe intregul mapamond.


La inceputul indelungatei sale cariere, destinul lui Joe Satriani parea mai degraba de profesor si mentor decat de interpret. I-a avut elevi pe unii dintre cei mai importanti chitaristi ai decadelor ‘80 si ‘90: Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica), Bryson David (Counting Crows). Toti acesti muzicieni spun ca "Satch" le-a fost de nenumarate ori sursa de inspiratie, iar fanii lor pot auzi influenta incredibilei expertize tehnice a lui Joe in interpretarea elevilor sai. De la lansarea Surfing with the Alien, albumul care i-a adus succesul comercial si l-a propulsat in lumina reflectoarelor, lucrurile s-au schimbat si Satriani a fost votat incontinuu drept cel mai bun chitarist de catre cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume. Astfel, l-a insotit pe Mick Jagger in primul sau turneu solo international, si a cantat alaturi de Deep Purple in turneele din Japonia si Europa, cimentandu-si reputatia de virtuos al chitarii.


In 2009, a facut echipa cu Sammy Hagar si Michael Anthony (Van Halen), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) pentru a pune bazele trupei Chickenfoot. Albumul de debut al trupei a fost un succes international, primind premii in SUA, Canada si Europa. Se adauga recunoasterea din partea revista Classic Rock drept cea mai buna formatie noua a anului 2009. In octombrie 2010, Joe si-a lansat cel de-al 11lea album de studio Black Swans and Wormhole Wizards, aparitie umata de turnee in America de Nord si Europa. In paralel, in anul urmator, al doilea album Chickenfoot a fost lansat cu critici excelente, si a fost de asemenea urmat de un turneu european al trupei. Care a coincis cu vestea ca Satriani inregistreaza un album solo nou, a carui lansare la nivel mondial e planificata prin intermediul casei de discuri Sony in luna mai a acestui an.


Pe 20 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare incepand de luni, 21 ianuarie, ora 10.00 si sunt disponibile la preturile de 250 lei, 200 lei, 160 lei, 130 lei si 100 de lei, in functie de distanta fata de scena. Pre-sale: pana pe 27 ianuarie inclusiv, cumparatorii au 10% discount la toate categoriile de bilete.