JULIO IGLESIAS  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


Legenda muzicii latino,


JULIO IGLESIAS, alaturi de fiul sau, Julio Iglesias Jr. intr-un nou concert plin de pasiune si romantism!


 


Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor, revine pe scena Sălii Palatului din capitala in data de 2 iulie pentru a sustine un nou concert.


Nu exista loc in lumea asta unde sa nu se fi auzit vreodata muzica sa. Imaginea lui romantica si prezenta scenica de un magnetism rar intalnit in industria muzicala, au facut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colturile lumii, indiferent de rasa, limba si religie.


Privilegiate sunt, insa, anumite destinatii care au reusit de-a lungul timpului sa patrunda in sufletul marelui artist. Si cum, Romania este una dintre tarile care i-a cucerit inima, starul spaniol se bucura de oportunitatea reintalnirii cu publicul cald de aici, compensand de fiecare data cu o experienta unica, plina de emotie si pasiune, sentimente transmise prin interpretarile sale inegalabile, in concerte live de neuitat.


Dupa succesul inregistrat in vara anului trecut, cand a concertat la Bucuresti cu casa inchisa, Julio Iglesias le-a  pregatit romanilor o mare surpriza, anuntand astfel recitalul din deschidere ce va fi sustinut de  fiului sau, Julio Iglesias Jr.


“Nu exista privilegiu mai mare pentru un artist decat acela de a vedea ca publicul iti permite sa revii.” JULIO IGLESIAS


Concertul pe care starul latin Julio Iglesias il va prezenta publicului din capitala in data de 2 iulie, va confirma inca o data faptul ca muzica romantica este un adevarat balsam pentru suflet indeosebi cand este livrata de o voce fermecatoare ca a sa.


Insotit de instrumentistii sai desavarsiti, backing vocals si dansatori, Julio Iglesias le va darui romanilor  un eveniment de prima clasa cu un sound fara repros.


Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucuresti, sunt disponibile prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro.


 


Succesul lui Julio Iglesias in cifre


Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane  de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, ceea ce a determinat Guinness World Records sa il recunoasca drept  artistul latin cu cele mai mari vanzari de albume din istorie. In 1983, Guinness Book of Records  i-a acordat   singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, pentru ca  a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii.


60 de milioane de spectatori


In cei 47  de ani de cariera, Julio a primit 2600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume si mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au vazut performand live.


Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum: Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, The Beach Boys.


Cel mai recent material discografic lansat de  Julio Iglesias in anul 2011, intitulat ”1”, a depasit  1 milion de exemplare vandute  intr-un timp record. Turneul mondial ”1”, sustinut in anul 2013, l-a dus pe Julio Iglesias pe toate continentele cu reprezentatii  in numeroase tari ca: Rusia, Ucraina, Armenia, Emiratele Arabe Unite , Filipine, , Coreea  de Sud, China, Singapore, Taiwan, Guatemala, Mexic, Norvegia, Spania, Romania, Portugalia,  Brazilia, Africa de Sud, Elvetia, Israel, Australia, India, Sri Lanka, Qatar si Liban.


Pe 1 April 2013 la Beijing , JULIO IGLESIAS a fost  numit ”Primul si cel  mai popular artist international al tuturor timpurilor in China ”.


In luna octombrie a aceluiasi an, JULIO IGLESIAS a revenit in Romania pentru trei concerte: doua seri magnifice sold-out la Sala Palatului din capitala si un concert in Piata Victoriei din Targu-Mures, un eveniment gigant la care au fost prezenti aproximativ 30.000 spectatori.