KINGS ON ICE - The Champions Return  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Spectacolul Kings on Ice – “The Champions Return”, reprogramat pentru data de 8 Aprilie ac , sufera o noua modificare de program, survenita ca urmare a calificarii echipei de handbal feminin CSM Bucuresti in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la Handbal Feminin.


Meciul dintre CSM Bucuresti si Ferencvaros este programat a se desfasura in data de 07.04.2017, ora 20.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti, ceea ce face imposibila organizarea evenimentului pe gheata din data de 08.04.2017, in conditiile in care amenajarea patinoarului necesita cel putin 3 zile inainte de eveniment.


In consecinta, firma organizatoare a spectacolului, alaturi de artistii Kings on Ice, au dispus eliberarea salii, oferind posibilitatea desfasurarii competitiei dintre CSM Bucuresti si Ferencvárosi TC Ungaria, in conditiile necesare unei astfel de competitii.


“Consideram ca trebuie sa sustinem activitatea competitiilor romanesti, indiferent de zona in care activeaza. Suntem recunoscatori artistilor Kings on Ice care au inteles si au sustinut demersul nostru de a fi alaturi de echipa de handbal CSM Bucuresti si de a oferi posibilitatea desfasurarii meciului in conditiile necesare unei astfel de etape. Multumim si celor care ii asteapta cu interes pe Regii ghetii pentru intelegere.


Pentru cei care si-au achizitionat biletele la spectacol, ii rugam sa se adreseze  cu o cererere de returnare a contravalorii acestora la adresa contact@eventim.ro, pana la data de 1 Mai 2017. Nu putem decat sa uram mult succes echipei de handbal si asteptam calificarea.”, a declarat unul dintre organizatorii  spectacolului Kings On Ice.


Astfel, Kings on Ice – “The Champions Return” se amana din 8 Aprilie. Organizatorii evenimentului, impreuna cu managementul Kings On Ice cauta o solutie de reprogramare pentru finalul anului 2017,  solutie bazata atat pe disponibilitatea salii, dar si a artistilor, pentru sezonul de iarna 2017.