ndw 300 - Bilete

NEALE DONALD WALSCH  - Bilete

Detalii eveniment

Buna ziua,

Speram sa va gasim cu bine!

Va transmitem ca independent de vointa noastra si a organizatorului de evenimente (situatia “speciala” privind COVID 19 din Romania si S.U.A. determina aceasta decizie), workshop-ul programat initial a avea loc in datele de 17 si 18 Octombrie 2020 “KNOW WHO YOU ARE - Neale Donald Walsch” se va amana pentru zilele de 13 si 14 Noiembrie 2021.

Totodata, avem bucuria sa va anuntam ca impreuna cu echipa NEALE DONALD WALSCH am creat un alt eveniment live, on-line si interactiv pentru zilele de 05 si 06 Decembrie 2020, intre orele 17 si 23.

Mai jos va rog sa gasiti cateva detalii despre acest workshop, astfel:

Conversaţii cu Dumnezeu - Fii Lumină în întuneric

Un mesaj special în vremuri de incertitudine, eveniment de 12 ore LIVE/ONLINE/ INTERACTIV cu Neale Donald Walsch

5 şi 6 Decembrie 2020, între orele 17.00 şi 23.00

Conferinţa va prezenta şi explora totodată cu participanţii noua carte a lui Neale – “The God Solution / Soluţia Dumnezeu” - ce se va lansa în Statele Unite ale Americii în data de 1 Decembrie 2020! Acces EXCLUSIV la material.

Oamenii se întreabă acum peste tot în întreaga lume, aflându-se în fața virusului, a crizei economice, a protestelor rasiale ..... „Unde este DUMNEZEU în toate acestea ??? La ce foloseşte să ai un Dumnezeu dacă această situatie în care ne aflăm cu toţii este cel mai bun lucru pe care ni-l poate aduce viaţa pe acest pământ? " La această întrebare se răspunde în “SOLUȚIA DUMNEZEU”, noua carte a lui Neale.

Într-o prezentare uimitoare și de maximă relevanță în aceste vremuri, autorul celebrelor volume Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch, propune publicului o explorare profundă a ceea ce el descrie ca fiind cel mai mare mister al vieții și cea mai mare provocare a umanității: există o Ființă Supremă? Dacă există, ce legătură are aceasta cu viața noastră de zi cu zi sau cu ceea ce ne confruntăm în această perioadă?

Și în ce Dumnezeu ar trebui să credem - în Dumnezeul din inima noastră sau în acel Dumnezeu despre care ni s-a spus? Deţine vreo tradiţie versiunea completă sau exactă?

Cartea de asemenea explorează: singurul aspect al Divinității pe care majoritatea umanității pur și simplu nu poate, sau se teme să îl creadă - dar care ar putea schimba TOTUL.

Rezolvarea celei mai mari probleme prezentă astăzi în lume

Ce este ACUM absolut necesar pentru omenire? Răspunsul este ca omenirea să fie de acord asupra celui mai important subiect din istoria sa. Cea mai mare problemă prezentă astăzi în lume este că nimeni din cei care se află într-o poziție de putere sau de influență nu pare să știe care este natura situaţiei cu care ne confruntăm. Eșecul este evidențiat pretutindeni în lume, dar cauza ce îl produce este tratată ca fiind un mare mister. Problema este într-un cuvânt: alienarea, instrăinarea noastră de ceea ce suntem cu adevărat. Iar această separare o vedem peste tot în lume - între indivizi şi familii, între rase și naționalități, între sexe și persoane cu orientări sexuale diferite, între partide politice, între guvernele națiunilor și chiar între religii.

În această prezentare, care se bazează pe experiența trăirii ce a generat volumele Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch oferă o soluție intr-un singur cuvânt, care, odată îmbrățișată de fiecare dintre noi, ar putea elimina conflictul (nu diferențele, ci conflictul) peste noapte.

Evenimentul amanat isi pastreaza pretul pe care dumneavoastra l-ati achitat deja.

Pretul unic de acces la evenimentul on-line este de 99 de Euro (49 Euro in cazul in care doriti sa participati la ambele evenimente).

Referitor la logistica biletelor de acces, gasiti in cele de mai jos optiunile pe care le aveti la dispozitie in legatura cu voucherele pe care le putem acorda, astfel:

  • In cazul in care doriti sa participati exclusiv la evenimentul amanat: veti primi un voucher cu valoarea sumei achitata de dumneavoastra si care va va permite accesul la work-shop-ul indoor ce va avea loc in zilele de 13 si 14 Noiembrie 2021. 

  • In cazul in care doriti sa participati la ambele evenimente Neale Donald Walsch:

Veti primi un voucher care va permite accesul la evenimentul on-line in valoare de 99 Euro.

Pentru evenimentul amanat veti primi un alt voucher in valoare de 50 Euro suportat de catre organizator (in semn de multumire pentru rabdare, incredere si totodata pentru fidelitate) si un alt voucher cu valoarea ramasa pana la intregirea sumei achitata deja de dumneavoastra. Pentru a putea participa la evenimnetul indoor ramane sa achitati diferenta de 49 Euro pemtru care va putem acorda un termen la plata de 30 zile de la primirea prezentei informari.

  • In cazul in care doriti sa participati exclusiv la evenimentul on-line sau la niciunul din cele doua organizate (de stiucinesunt.ro / KnowWhoYouAre.me), suma ramasa pana la intregirea platii efectuata deja de dumneavoastra sau intreaga suma achitata se va restitui conform reglementarilor in vigoare, dupa data de 01 Octombrie 2021 si pana la data desfasurarii evenimentului amanat - 14 noiembrie 2021, in baza unei cereri scrise.

Va multumim si va dorim zile in armonie, cu sanatate deplina!