ndw 300 - Bilete

NEALE DONALD WALSCH

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Dragi oameni iubitori de spiritualitate, dragi iubitori ai acestui minunat mesager spiritual al lumii, contemporan cu noi, Neale Donald Walsch,

Cu dedicare si pasiune am reușit sa punem acest eveniment live cu Neale pe picioare, unind ideile desprinse din Conversații cu Dumnezeu cu tema noastră, StiuCineSunt, tema constientizarii naturii noastre divine unită in Iubire Eternă de Creatorul Ei.

Am fost nevoiți sa il amanam din 2020 in 2021 cu acordul lui Neale având increderea ca in 2021 vom avea conditii sa il organizam asa cum ne-am dorit si așa cum un asemenea om, un asemenea maestru merită, in inima Bucureștiului într-o locație emblematică și o sală magnifică cu 1200 de locuri.

In context pandemic am avut bucuria sa organizam in zilele de 5 si 6 Decembrie 2020 un workshop online cu el, eveniment unic in Europa de Est, stim ca o parte dintre voi ati fost inscrisi aici, am avut bucuria, entuziasmul sa fim alături de sufletul acestui om mai bine de 12 ore... Am învățat si ne-am bucurat 

Cu toate ca am sperat si sperăm ca vremurile cand se vor putea organiza conferinte de asemenea anvergură vor veni curând, având in vedere situația mondiala actuală incertă in ceea ce privește organizarea de asemenea evenimente, dupa consultarea cu Neale, suntem nevoiți sa anulam acest eveniment. Pentru moment! Pentru ca nu renunțăm si Neale știe cat de mult ne dorim, cat de mult sufllet am pus si punem in acest proiect. Il dorim si il asteptam pe Neale la Bucuresti. Si vom reveni speram cu vesti bune!

Va anunțăm ca avem in vizor si alti oameni minunați pe care sa-i aducem, sa ne incante sufletul, cât de curând.

Va mulțumim pentru rabdarea si intelegerea demonstrate, pentru încrederea cu care ati cumpărat aproape 200 de bilete cu mai mult de 9 luni inainte de eveniment.

Vom procesa rambursarile prin partenerul nostru Eventim.

Speram sa ne ramaneti aproape, dorim sa venim cu vesti frumoase cat de curand!