Kurt Elling - Passion World  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


                                       Kurt Elling-Passion World la o noua ediţie Jazz Night Out!


 


Kurt Elling concertează în premieră la Bucureşti pe 5 Martie 2015 la Sala Radio.


Te ia de mână, te conduce printr-o poveste, îți dă drumul în gol, doar ca să te prindă din nou. E vocea lui Kurt Elling, omul care aduce împreună pe aceeași scenă rimele albe și jazz-ul multicolor.


 


Cu un premiu Grammy și câte o nominalizare pentru fiecare din cele 10 discuri ale sale, americanul din Chicago setează standardele vocaliștilor de jazz.


 


Prezența magnetică a lui Kurt Elling ne duce cu gândul la Frank Sinatra. Nu și la strălucirea reflectoarelor însă, pentru ca la Elling, ceea ce strălucește cel mai tare e cuvântul. Citează în versurile sale poeți precum Rumi sau Pablo Neruda, într-un mix de epic și liric, presărat cu momente nebune de improvizație și scat singing.


 


Într-o permanentă schimbare, pe un teritoriu extrem de vast, stilul lui Kurt Elling evolueaza continuu și, odată cu el, ceea ce noi numim jazz.


 


 


Pe  05 Martie 2015, Kurt Elling va prezenta pe scena Sălii Radio proiectul ‘’Passion World’’,  prin care artistul american explorează metamorfoza iubirii într-o călătorie muzicală în jurul lumii, prezentând publicului cele mai rafinate şi apreciate balade de dragoste şi despărţire.


 


 


Line Up: Kurt Elling-voce; Gary Versace-pian; John McLean-chitara;  Clark Sommers-bass; Bryan Carter-tobe.


Program
Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!


 


Video


https://www.youtube.com/watch?v=x8PK-m_Nqoo


Detalii pe: www.twinarts.ro şi pe pagina de Facebook Jazz Night Out.