LAURA BRETAN - TURNEU NATIONAL ANIVERSAR - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

COMUNICAT

Ieri, 8 martie 2020, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:

„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam Concertele din Turneul National Laura Bretan – 18 ani, 18 orase, care urmau sa aiba loc in :

16 martie  - GALATI – Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard, 17 martie – TULCEA – Sala Polivalenta, 18 martie -  CONSTANTA – Casa de Cultura A Sindicatelor, 19 martie – BACAU – Teatrul de Vara Radu Beligan, 20 martie  - IASI – Sala Unirii (Cinema Victoria), 21 martie  - BOTOSANI - Casa de Cultura A Sindicatelor, pentru date ce se vor anunta ulterior. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație.

Bilete rămân valabile, neputand fi returnate pentru ca spectacolele vor fi reprogramate, nu sunt anulate, iar aceasta situatie se datoreaza exclusiv unui caz de forta majora.

Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentele nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, ieri, 8 martie 2020.

Ne cerem scuze pentru această amânare si va multumim pentru intelegere. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile.