Lautarii Bucurestiului si invitatii - Bilete

Restrange rezultatele cautarii

Categorie

Detalii eveniment

Dragii nostri spectatori,

Vă comunicăm că nu este posibila returnarea  biletelor la spectacolul nostru, “Lautarii Bucurestiului si invitatii” reprogramat din data de 25 Martie 2020, in data de 25 Mai 2020, deoarece decizia de reprogramare a spectacolului nu ne aparține si este un caz de forță majoră. În contextul răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de virusul COVID-19 şi pentru diminuarea riscului de contaminare, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a adoptat o serie de măsuri printre care si interzicerea manifestatiilor publice sau private. Această măsură este obligatorie la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii sau excepțiilor, neputând fi amânată.

Achiziționarea unui bilet reprezinta semnarea unui contract între organizator si spectator, un contract pe care noi l-am respectat. Eram pregătiți pentru susținerea spectacolului in data de 25 Martie, un spectacol în care am investit multă muncă și mulți bani pană în acest moment. Dacă evenimentul ar fi fost anulat sau amanat din culpa organizatorului, spectatorii aveau tot dreptul să solicite returnarea sumelor plătite pentru achiziționarea biletelor. Noi am ales să ținem evenimentul imediat ce va fi posibil. 

Pentru orice situație în care spectatorii doresc să ia legătura cu noi, vă rugăm să ne scrieti la  adresa noastră de email:

office.lautariibucurestiului@gmail.com

Vă mulțumim pentru înțelegere.