le-dolce-vita-jpg-1 - Bilete

LE DOLCE VITA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Riccardo Fogli si Elisabetta della Santa&Fabio Ciardella invitati la concertul extraordinar

LE DOLCE VITA

Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca

23 Octombrie 2022 ore: 20,00

LE DOLCE VITA – trei fete talentate au cucerit multe persoane din Europa, Asia si America cu talentul si frumusetea lor, pentru prima data in Romania in exclusivitate in Cluj Napoca doresc sa cucereasca si publicul de la noi.

Giada, Martina și Jade este un proiect internațional născut din întâlnirea a trei voci diferite, pop, liric și soul. Trei tinere artiste unite de aceeași dragoste pentru muzică și mai presus de toate din aceeași dorință de a experimenta un gen crossover care nu se teme de limite sau granițe. Creatorul acestui proiect este producătorul Tony Labriola care de-a lungul anilor a lucrat cu marii muzicieni atât din Italia cât și din străinătate. În colaborare cu Stefano Govoni a luat naștere prima piesă inedită a trio-ului intitulată „Fili di Luce” Locul II la festivalul Castrocaro 2017 Rai 1.

Prezente pe piața sud-americană cu Discos Musart in Mexic, Columbia și Venezuela cu melodiile Perdoname și Only Love

Tony Renis a ales Dolce Vita pentru a sărbători 60 de ani de la celebra melodie „When When When When” 1962/2022 pentru acest eveniment istoric a fost lansat un disc numerotat.

M a r t i n a - Este vocea lirică a trio-ului.

G i a d a - Este vocea soul a trioului

Jade - Este vocea rock a trio-ului

Invitat RICCARDO FOGLI unul din cei mai populari solisti de muzica italiana cunoscut in toata lumea pentru muzica si simpatia sa va insoti in aceasta incursiune pe meleaguri clujene grupul LE DOLCE VITA.

RICCARDO FOGLI - un adevărat artist... Un mare maestru al muzicii italiene... pentru multi ani a facut parte din grupul POOH dar a avut acelasi succes si si solo.

Cunoscut in toata lumea pentru sutele de melodii lansate, castigator al festivalului San Remo in 1982 cu Storie di tutti i giorni – alte melodii cunoscute in toata lumea care cu siguranta va face placere sa le ascultati: Ciao amore, come stai, Ci saranno giorni migliori, Io ti porto via, Non finisce così, Storie d'amore, Strana donna/La prima notte senza lei, Io ti porto via/Si alza grande nel sole, la mia voglia di te, Io ti porto via/Si alza grande nel sole, la mia voglia di te si multe altele…

ELISABETTA DELLA SANTA&FABIO CIARDELLA solisti pop opera cunoscuti publicului clujean pentru prezenta lor la diferite evenimente la care au fost invitati dar au fost si pe scena Casei de Cultura a Studentilor in doua concerte organizate de MiraShow alaturi de Semnal M si in alt concert alaturi de Mirabela Dauer.

Au impresionat publicul cu talentul, simpatia si vocile lor care au ajuns la sufletul pubicului, de fapt ei considera Romania a doua patrie si se simt acasa de cate ori au ocazia sa vina in Cluj.

Cu numeroase premii de-a lungul carierei este o onoare pentru noi sa ii avem din nou aici pe scena Casei de Cultura a Studentilor Cluj Napoca.

Va promitem o seara de muzica adevarata!


Organizator MiraShow

Informatii: 0757643978