Lectii de inot Aqua Swim 2 luni 10 sed  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Lectii de inot cu instructori profesionisti la Aqua Swim Abonament 2 luni 10 şedințe


Fie că vrei să participi la un triatlon sau doar să înoți de plăcere, la Aqua Swim vei avea parte de: instructori profesioniști, piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată, cursuri adaptate programului tău și multă atenție! Înotul este ca o limbă străină – cu cât înveți mai bine lucrurile de baza, cu atât îți va fi mai ușor să îl practici. Și pentru că e recomandat să înveți o limbă străină cu nativi, instructorii noștri de înot sunt ca niște nativi – au deprins înotul de foarte tineri, au făcut înot de performanță și acum sunt pregătiți să te învețe tainele acestei discipline aparte.


Antrenamentele individuale sunt cheia unui progres imediat. Știm că ai un program încărcat, tocmai de aceea suntem flexibili și ne adaptăm agendei tale. Stabilește cu instructorul tău cel mai bun orar de cursuri de înot, oricând în timpul programului nostru.Înotul este un sport complex, în care vei învăța despre disciplină, armonie, echilibru, care îți va da puterea de a înota printre provocări și de a învinge incertitudinile. După o oră de înot te vei simți plin de energie, binedispus și mai sănătos în toate privințele. Vei învăța treptat diferite stiluri, iar dacă nu ai mai înotat până acum, pregătește-te pentru experiențe unice.


Pasionați de ceea ce fac, instuctorii îți vor transmite dragostea de a face mișcare în apă. Înotul dezvoltă în mod armonios musculatura, mai ales în zona umerilor, a spatelui și a pieptului. Imaginea lui Poseidon, zeul mării, cu torsul sculptat, cu umerii și pieptul emanând forță, este un simbol pentru orice înotător. Procesul de ardere a grăsimilor este accelerat reducând astfel riscul bolilor cardio-vasculare, al diabetului și evitând complicațiile cauzate de tensiunea arterială. Mișcările complexe cresc flexibilitatea la nivelul articulațiilor, iar inima pompează mai rapid, oxigenând suplimentar organismului. O jumătate de oră de înot este echivalentul unei tablete de ciocolată – mai multe endorfine, mai multă bucurie în inima ta. Datorită mișcărilor elaborate de stretching te vei relaxa și îți vei îmbunătăți respirația. Este recomandat inclusiv astmaticilor. Plămânii devin mai puternici iar aerul specific bazinelor de înot, cu umiditate crescută, contribuie la oxigenarea eficientă a organismului.Înotul e mai mult decât un sport, e un fel anume de a te bucura de viață. Te învață anumite valori care îți conturează filozofia de viață.


De aceea noi îl recomandăm indiferent de vârstă, de gen, de stil de viață sau de profesie, pentru dezvoltarea ta armonioasă. Îl recomandăm viitoarelor mămici, în timpul sarcinii (cu avizul medicului), pentru dezvoltarea sănătoasă a bebelușului, apa oferind o senzație de ușurare și relaxare pentru coloana vertebrală, ligamente și mușchi.


Detaliile experientei • Şedință / abonament individual

 • Instructori de înot profesionişti – sportivi performanță

 • Piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată

 • Supraveghere şi indrumare constantă

 • Locatie: Bucureşti, Aqua Swim

 • Experienta pentru o persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni de la data achiziției

 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

 • Sănătate înainte de toate: prezentați la începutul cursurilor un aviz medical din care să reiasă că sunteți apți de efort fizic.