Lectii de inot copii Aqua Swim Ab.3 luni  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Lectii de inot copii cu instructori profesionisti la Aqua Swim Abonament 3 luni 20 sedințe


Vrei ca puştiul tău sa facă lecții de înot şi sa ajungă sa iubeasca apa? La Aqua Swim va avea parte de: instructori profesioniști, piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată, cursuri adaptate programului tău și multă atenție! Copiilor le place la nebunie apa și totuși de multe ori le este frică să înoate. Oferă-i copilului tău șansa de a învăța, încă de la început, tehnicile corecte de adaptare la apă și înot. Instructorii noștri profesioniști știu să-i facă pe copii să treacă bariera fricii și să ajungă să iubească înotul.


Dacă învață de mic să înoate corect, o să înoate toată viața de drag. S-ar putea să ajungă să facă și performanță sportivă. Dar înainte de orice, corpul unui copil se va dezvolta și va crește armonios, puternic și sănătos. Dincolo de beneficiile fizice ale înotului, copilul tău va experimenta o stare de bine în bazin – se va bucura de apă și se va juca evoluând în diferite stiluri de înot. Copiii iubesc apa! Vă propunem cea mai bună soluție pentru a-i ajuta să se rupă ușor de monitor și să facă mișcare – sărim în bazin și înotăm de drag! Atmosfera de la Aqua Swim și abordarea instructorilor noștri îi va face să revină de drag la orele de înot. Va fi mai mult decât învățarea unor tehnice specifice, va fi joacă și voie bună într-o atmosferă perfectă.


O jumătate de oră de înot este echivalentul unei tablete de ciocolată – mai multe endorfine, mai multă bucurie pe chipul copilului tău. De asemenea, înotul crește apetitul, îmbunătățește calitatea somnului, oxigenează mai bine organismul, într-un cuvânt asigură o creștere armonioasă în perioada copilăriei și a adolescenței. Șansele ca copilul tău să fie mai fericit cu viața lui de adult cresc odată ce știe să înoate. În acelaşi timp va învăța despre disciplină, tărie de caracter, rezistență, concentrare și bucuria de a reuși – totul într-un mediu prietenos, fără presiuni inutile. Toată energia se va canaliza întru dezvoltarea lui armonioasă, minte și corp. Un copil mai concentrat înseamnă un om mai inteligent, mai abil, mai de succes – prin înot vei obține asta în mod firesc.


Detaliile experientei • Şedință / abonament individual

 • Instructori de înot profesionişti – sportivi performanță

 • Piscine curate, apă oxigenată și permanent filtrată

 • Supraveghere şi indrumare constantă

 • Locatie: Bucureşti, Aqua Swim

 • Experienta pentru un copil cu vârsta între 2 - 4 ani

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni de la data achiziției

 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)

 • Sănătate înainte de toate: prezentați la începutul cursurilor un aviz medical care să ateste că beneficiarul este apt de efort fizic