Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Lasă la o parte toate grijile și vino să fii liber, fi tu însuți și dezlănțuie-te în culori la cel mai tare eveniment estival: LIFE ÎN COLOR! ROGER SANCHEZ, ADVENTURE CLUB, ERNESTO FERREYRA, DJS FROM MARS ȘI DAN FINȚESCU & OLIX (PARTYDUL KISS FM) promit că te vor face să dansezi până în zori la cea mai mare petrecere cu vopsea din lume! Plaja, marea și explozia de culori fosforescente vor fi FENOMENALE!

Ia-ți gasca și veniți cu totii la cel mai tare eveniment de pe litoral! Nu rata șansa să te murdărești cu toate culorile curcubeului! O senzatia fantastică de libertate totală, fără constrângeri. O MEGAPETRECERE cu origini pur americane, ce-și are începuturile în campusurile universitare, unde distracția pănă la epuizare și party-urile scapate de sub control, ca-n filme, sunt la ordinea zilei, Life în Color este o explozie de culori pe cele mai fierbinți ritmuri estivale. Vopselele folosite sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor cu apă. Fanii care vor să participe la eveniment sunt sfătuiți să poarte haine albe, pentru a obține maximul de efect din experiența Life în Color.

 

Valuri, muzică tare, 6000 de litri de vopsea, distracție fără limite, ritmuri electrizante până la răsăritul soarelui sunt ingredientele turneului UNLEASH pentru o petrecere cum nu s-a mai văzut! ”E ca un spectacol Cirque du Soleil combinat cu seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE în COLOR. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea), o producție impresionantă, de talia Sensation, iata ce v-așteaptă la eveniment.  Life in Color este o licență din portofoliul promoterului SFX Entertainment, celebru pentru organizarea de evenimente dance de nivel mondial, precum festivalul Tomorrowland, sau Sensation (SFX Entertainment a achiziţionat firma ID&T, care a creat fenomenul Sensation). De asemenea, SFX Entertainment deţine cel mai mare magazin online de muzică electronică, Beatport).

 

Până în preziua concertului, biletele costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP (cu loc la masă și consumație inclusă) sunt disponibile la prețul de 500 lei. Rezervări la 0723 159 001, de luni pănă vineri întreorele 11.00 și 18.00. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Nu există restricții de vârstă pentru participanți, dar nu recomandăm accesul copiilor sub 5 ani.

 

Despre LIFE în COLOR:  LIFE în COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic.  Sute de mii de oameni au participat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzică, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Fondat de către Committee Entertainment, LIFE în COLOR este un show realmente unic, spectaculos, inovator, la care trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.

 

#UnleashLIC  #LICRomania

www.lifeincolor.com

www.facebook.com/lictour

www.twitter.com/lictour        

Sponsori / Parteneri