Loredana-Imaginarium  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Loredana, în Imaginarium


7 și 8 noiembrie, ora 20.00, Sala Palatului


 


Pe 7 și 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spațiul plăsmuirii și al fanteziei! Loredana, Diva absolută a showbiz-ului românesc, susține, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare și mai așteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.


Concertele pe care Loredana le susține în fiecare toamnă la Sala Palatului au devenit o tradiție, începută în 2012. Artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite și mărețe ale Loredanei, publicul așteaptă cu nerăbdare noua producție, Imaginarium. De aceea, în acest an, artista a programat de la început două seri de spectacol, care vor avea loc sâmbătă, 7 noiembrie și duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.


Loredana a intrat în istoria muzicală a României la 16 ani, când a devenit cea mai tânără participantă și câștigătoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei în inimile publicului și în clasamente a fost de neoprit. Având capacități vocale remarcabile, care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de creativitate și magnetism, Loredana este Diva absolută.


Loredana, în Imaginarium – pe 7 și 8 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului! Un show de neînchipuit, în care vei percepe real imaginația, nu doar cu ochii minții!