Luna Patrata by Alina Manole  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Luna Patrata by Alina Manole


4 ani


 


 


Au trecut 4 ani de la lansarea unui album care a deschis calea unui gen muzical aparte si a confirmat curajul si valoarea unei artiste cu totul si cu totul speciale. Albumul se numeste Luna Patrata, artista - Alina Manole. Din anul 2009, cand a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de „lansare perfecta”, si pana in 2013, muzica Alinei s-a imbogatit cu inca doua materiale discografice: „Cu drag”  si „Dragoste in 3”, al caror ecou a fost surprinzator poate pentru muzica necomerciala din Romania. In plus, se afla in lucru un nou album ale carui piese sunt deja fredonate si asteptate de catre public.


 


Albumele Alinei au fost primite exemplar de publicul din ce in ce mai numeros, de critica muzicala si de mass-media si au locul pe care il merita, in spatiul atat de special, al oamenilor inteligenti si cultivati.


 


Concertele Alinei reprezinta insa o experienta intima, personala. Nu exista un pattern pentru concerte, exista doar dezvaluiri care se intampla de fiecare data Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor ci de muzica iubitilor, amantilor, ascunsilor, visatorilor. Experienta unui concert are darul de a umple spatiul intim al ascultatorului cu parte din experienta unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, indragostit de femeia-artist care recunoaste si marturiseste iubiri-tabu revine, din nou si din nou, in spatii de muzica intotdeauna neincapatoare.


 


In fiecare an, Luna Patrata isi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebreaza Dragostea la care visam cu totii, in 2, cuplul perfect, pana la capatul zilelor. In stilul care deja a consacrat-o artista spune ca amantii au si ei Luna lor Patrata....


 


Locul ales in acest an este Teatrul Excelsior. Spatiul de teatru, ca loc de gazduire a unui concert aniversar, nu-i este strain. Fiecare dintre lansarile de album au avut loc in teatre pentru ca spectatorul are nevoie de confort si atmosfera rafinata pentru un rasfat muzical perfect.


 


Va asteptam la concertul aniversar pe 7 aprilie, ora 19:00 pm, la Teatrul Excelsior din Bucuresti. Ca de obicei va exista cel putin o surpriza, in exclusivitate pentru cei care vor veni la concert.


 


Concert Luna 4Patrata by Alina Manole


Teatrul Excelsior, Bucuresti


7 aprilie 2013


ora 19:00


Bilete exclusiv prin reteaua Eventim


 


 


 


Cateva secvente video muzicale


 


Luna Patrata video


Astazi nu vii


Ea nu ma stie


Dragoste in 3


Cutia Pandorei


Concomitent – extras de pe albumul Dragoste in 3 - video