macy-gray-2 - Bilete

MACY GRAY

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Macy Gray revine la București, pe 27 octombrie,

la Fratelli Studios, într-un concert special, alături de trupa sa,

The California Jet Club

Întotdeauna plină de surprize, interpreta și actrița Macy Gray revine în formă maximă cu un nou album inspirat de 11 melodii de la Moonslice Records - The Reset - și într-o nouă prezentare proaspătă - în fruntea propriei sale trupe, The California Jet Club. Produs de Tommy Parker, The Reset dezvăluie 360 de grade din Macy Gray în cea mai bună formă a sa, introspectivă din punct de vedere liric și exuberantă din punct de vedere vocal. Melodiile trec de la intimitatea vulnerabilă caracteristică lui Macy pe single-ul principal, "Thinking of You", la balada orchestrală epică "You Got Away" și circul festiv și sexy din "Bottom to the Top", până la răsunătorul cântec de revenire "Every Night", cu invitatul special, rapperul Maino.

Ceea ce face ca acest album să fie aparte față de cele 10 proiecte de studio anterioare, din catalogul rafinat al artistului nominalizat de 5 ori la premiile Grammy (cu o victorie) este implicarea totală a membrilor trupei stradale, toboșarul Tamir Barzilay, claviaturistul Billy Wes și basistul Alex Kyhn. În timp ce toți trei sunt specializați în instrumente specifice, toți sunt multi-instrumentiști, coautori și cântă pe fundal. Trioul își înfășoară sunetul în jurul lui Macy ca o mănușă, iar ea, la rândul ei, le oferă licență deplină pentru a străluci la fel de mult ca în fața reflectoarelor de pe scenă.

Pe 27 octombrie, românii o vor putea reauzi, împreună cu trupa sa, începând cu ora 21.00, la Fratelli Studios, accesul fiind permis de la 20.00.

Biletele au fost deja puse în vânzare la pretul de 250 lei și pot fi achiziționate de pe www.eventim.ro.


Organizator Events ( events.ro )

Partener media Magic FM / Kiss FM

______

Events aduce entertainment live de calitate publicului românesc din anul 2000, fiind unul dintre cei mai importanți promoteri din România.