Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Macy Gray, diva funk, revine in toamna in Capitala!

Macy Gray revine in toamna in Capitala pentru un concert de zile mari, o extravaganta funk, pe 22 noiembrie la Sala Palatului, in Bucuresti! Organizator: Events.

Macy Gray va sustine un recital de aproape doua ore, care va include atat hiturile care au consacrat-o, precum „I try”, „Sweet Baby”, „Sexual Revolution”, cat si piese de pe ultimul sau album, „Covered”, lansat in acest an. Starul, acum in varsta de 45 de ani, a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume si are la activ 6 albume de studio, un premiu Grammy si alte 5 nominalizari. Macy Gray si-a pariat vocea cu totul unica si un stil personal bizar pentru a ajunge in hall-of-fame-ul R&B la final de mileniu, oferind publicului de toate culorile o alternativa excentrica la muzica soul mainstream. Artista creeaza un melanj muzical unic de soul, hip-hop, R & B, funk si rock.

Albumul „Covered” include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum “Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), “Creep” (Radiohead), “Teenagers” (My Chemical Romance), “Nothing Else Matters” (Metallica),  “Sail” (Awolnation) sau “Wake Up” (Arcade Fire).

Macy Gray s-a nascut de fapt Natalie Mclntyre în Canton, Ohio, si a fost o adolescenta timida, frecvent tachinata pe subiectul vocii sale ciudate. Aceeasi voce care a facut-o faimoasa si care poate deveni la fel de intima ca orele tarzii ale noptii, dezarmant de dulce pe o melodie, aspra si enervanta pe o alta. Comparatia evidenta a fost intotdeauna cu Billie Holliday, dar Macy Gray pastreza in sound-ul sau si urme din Betty Davis, Nina Simone, Karen Dalton sau Tina Turner.

Sponsori / Parteneri