maluma-final-artwork - Bilete

MALUMA

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

MALUMA - Papi Juancho Tour

ROMEXPO Pavilion B2


Acces Exterior Zona de Food: 16:00

Acces in Sala: 17:00

Ora de incepere a spectacolului: 20:00


REGULI DE ACCES SPECTACOL

Rugam toti spectatorii sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul concertului.

La intrarea in locație, toți participanții vor fi controlati de către agenții de securitate.

In incinta salii de spectacol fumatul si focul deschis sunt strict interzise.

Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.

Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.


Este interzis accesul cu:

· rucsaci sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4

· sticle, conserve;

· scaune pliabile;

· mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

· artificii, arme, obiecte periculoase; cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public

· obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

· Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks;

· bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;

· umbrele;

· aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

· aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

· animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Pe intreaga perioada a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul.


MALUMA revine în România

În 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au văzut în premieră în România pe Maluma, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial. În vara anului trecut, în plină pandemie, Maluma a editat al cincilea său disc - “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.


Însă, începând cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara anului viitor. Turneul va ajunge și în România, astfel că Maluma va reveni în București pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special ce va avea loc în Pavilionul central Romexpo. Pe lângă o serie de surprize pe care Maluma le va pregăti publicului român, conceptul noului turneu, ce are o scenă rotundă în mijlocul sălii, va face ca artistul să aibă o legătură mai apropiată cu fanii, iar evenimentul să fie în cele din urmă, de neuitat.


Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat în 2011 prin hit-ul Farandulera, iar primul pas important l-a făcut un an mai tărziu prin albumul de debut numit “Magia“. Însă, marea consacrare s-a produs în 2015 prin cel de-al doilea disc, “Pretty Boy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei mai faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin, printre mulți alții. A fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, la categoria "Best Latin America Central Act", dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist". Ultimul său disc, Papi Juancho, care va fi prezentat în premieră în România, a fost deja placat cu șapte discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200.


https://www.youtube.com/watch?v=zOhDt1kin5o


https://www.youtube.com/watch?v=CBdQYwpj7VUPreț bilete:


Pentru un număr limitat de bilete prețurile Early Bird vor fi:


Diamond Circle - Limited Early Bird – 594 lei, în loc de 691 lei.

Intrare generală (General Admission) - Limited Early Bird - 248 lei, în loc de 292 lei.


După epuizarea biletelor de tip Early Bird pentru Diamond Circle și Intrare generală (General Admission), prețurile de vânzare a biletelor vor fi:

Diamond Circle – 691 lei.

Intrare generală (General Admission) – 292 lei.


De asemenea, fanii Maluma au la dispoziție și categoria VIP la prețul de 756 lei.

Pentru show-ul Maluma de la București, biletele vor fi puse în vânzare pe 21 decembrie 2021 la ora 11.00 prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.


Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment