MAMI SI TATI SE POARTA CIUDAT - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Premiera spectacolului de teatru pentru copii “Mami și tati se poartă ciudat”

Micuț e un băiețel simpatic și isteț, ca toți copiii. La el acasă e multă joacă și iubire, uneori mai sunt ceva conflicte, se mai trântesc uși, se mai strigă lucruri, dar una peste alta, Micuț, Mami și Tati sunt o familie obișnuită. Până într-o zi, când se întâmplă CEVA. Mami și tati încep să se poarte ciudat. Nu vor să se spele pe dinți, se ceartă cu alți părinți pe banca din parc, se duc la serviciu în pijamale, nu mai fac deloc curat și stau toată ziua la desene, mâncând dulciuri pe canapea. Ce face Micuț cu toate astea și mai ales, când va reveni totul la normal?

Acesta este subiectul celei mai recente cărți pentru copii scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc, cunoscută ca autoarea blogului PrintesaUrbană.ro și autoare de cărți pentru copii și oameni mari. Ilustrațiile cărții sunt realizate de Karda Zenko.

Piesa de teatru inspirată din carte va avea premiera la lansarea cărții, pe 4 mai, de la ora 10.30, în sala Cinema Pro, București. Lansarea este un eveniment public gratuit și deschis pentru oricine dorește să participe, iar pentru participarea la premieră vă invităm să cumpărați un bilet la preț modic.

Piesa “Mami și tati se poartă ciudat” este jucată de cele trei membre ale trupei de teatru Sufletos (Anca Grosu, Ioana Rizea și Anca Rădulescu) și conține multe momente muzicale și de interacțiune cu sala. Este recomandată copiilor peste 3 ani.

Copiii sub doi ani care participă la spectacol nu trebuie să plătească bilet.

Cartea “Mami și tati se poartă ciudat” este deja disponibilă pentru precomandă pe site-ul editurii Univers, www.edituraunivers.ro.

Vă așteptăm!