MAMI SI TATI SE POARTA CIUDAT

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

“Mami și tati se poartă ciudat” - teatru pentru copii și părinți

Micuț e un băiețel simpatic și isteț, ca toți copiii. La el acasă e multă iubire, uneori mai sunt ceva conflicte, se mai trântesc uși, se mai strigă lucruri, dar una peste alta, Micuț, Mami și Tati sunt o familie obișnuită. Până într-o zi, când se întâmplă CEVA. Mami și tati încep să se poarte ciudat. Nu vor să se spele pe dinți, se ceartă cu alți părinți pe banca din parc, fac mofturi la mâncare, se duc la serviciu în pijamale, nu mai fac deloc curat și stau toată ziua la desene, mâncând dulciuri pe canapea. Ce face Micuț cu toate astea și mai ales, când va reveni totul la normal?

Acesta este subiectul spectacolului Mami și tati se poartă ciudat, realizat de trupa de teatru Sufletos după cea mai recent carte pentru copii scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc, cunoscută ca autoarea blogului PrintesaUrbană.ro și autoare de cărți pentru copii și oameni mari. Mesajul cărții este acela ca uneori, o abordare în joacă poate aduce rezolvare mai repede și mai blând decât o voce ridicată sau o pedeapsă. Cartea și spectacolul îi ajută de asemenea pe copii să înțeleagă cum se simt părinții când cei mici se pun de-a curmezișul!

Piesa de teatru inspirată din carte se joacă din nou sâmbătă, pe 22 iunie, de la ora 11.00, în sala Cinema Pro din București.

Piesa “Mami și tati se poartă ciudat” este jucată de cele trei membre ale trupei de teatru Sufletos (Anca Grosu, Ioana Rizea și Anca Rădulescu) și conține multe momente muzicale și de interacțiune cu sala. Durează 45 de minute și este recomandată copiilor peste 3 ani.

Prețul unui bilet este 25 de lei. Copiii sub 2 ani nu plătesc.