MANU CHAO LA VENTURA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

MANU CHAO LA VENTURA


(25 iunie 2014 – Muzeul Satului Bănățean, Timișoara)


 


În fiecare an când la planificare ne propunem să facem şi în anul următor PLAI, pentru noi este o aniversare, iar anul acesta am ajuns sa numărăm ediția cu numărul 9.


Pentru că suntem nerabdători să ne vedem înainte de septembrie, vom organiza un concert cu un artist pe care ni l-am dorit de mult la Timișoara. A cântat în fața a milioane de oameni, a vândut milioane de albume dar, cel mai important, este vocea unei întregi generații și unul dintre cei mai influenți muzicieni din lume. “Când a lansat primul album solo s-a vorbit despre el cu aceleași cuvinte de laudă cu care s-a vorbit de Bob Marley” (The Guardian).


 


Suntem onorați că a ales Timișoara pentru un unic concert în România anul acesta.


 


Ne vedem în 25 IUNIE, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara pentru a asculta sunetul bongosurilor aduse de MANU CHAO LA VENTURA.


 


Despre MANU CHAO:


 


Manu Chao își găsește inspirația în cultura stradală a diferitelor țări și naționalități. Muzica sa multiculturală și multilingvă este un amalgam de rock, reggae, punk, ska, sunete descoperite și ritmuri din jurul lumii, cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană și alte limbi pe care le îmbină câteodată în aceeași piesă.


 


Chao a lansat primul său album solo intitulat “Clandestino” în 1988 iar acesta a devenit un succes internațional răsunător. Cel de-al doilea album al lui Chao împreună cu Radio Bemba Sound System, “Próxima Estación: Esperanza”, a fost lansat în 2001. Albumul a fost o reușită instantă. După aceea au urmat "Sibérie m'était Contéee", primul album cântat doar în limba franceză și “La Radiolina” al cărui hit “Rainin’ In Paradize” a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.


 


În ultimii ani, sute de mii de persoane din jurul lumii s-au bucurat de show-urile energetice ale band-ului Manu Chao La Ventura, pe care il va aduce și la Timișoara, într-un concert intim pentru Manu (numărul locurilor este limitat la 5000).


 


Bilete:


 


Biletele pentru MANU CHAO LA VENTURA costă 75 de lei și se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone. Prețul biletelor conține toate taxele, impozitele și comisioanele de distribuție.


 


NU UITAȚI !!! MUZEUL SATULUI BĂNĂȚEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpărați bilete din timp.


 


Detalii: www.plai.ro


 


Discografie MANU CHAO:


1998 – Clandestino


2001 – Proxima Estacion: Esperanza


2004 – Sibérie m'était contéee


2007 – La Radiolina


 


Resurse WEB: http://www.manuchao.net/


 


Videoclipuri:  1. Rainin’ In Paradize                          http://www.youtube.com/watch?v=jSRaSfq8Oiw

  2. Me gustas Tu                                    http://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys   

  3. Bongo Bong (acustic)                    http://www.youtube.com/watch?v=vw4rZKsapnE  

  4. Baionarena (live)                            http://www.youtube.com/watch?v=J1FSpzFEfwM