Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Mara & The Meraki Ensemble

 

Este imposibil sa n-o indragesti pe Mara daca ii asculti vocea, cantand sau vorbind, pe CD sau pe scena, in spoturi la radio si tv, gazda a festivalului Enescu sau pur si simplu pe strada.

 

Prezenta constanta in ultimii 20 de ani pe scena muzicala romaneasca, Mara vrajeste intotdeauna, indiferent ce canta, de la nu-jazz la world music, motiv pentru care a si fost invitata deseori de artisti de renume in concerte si turnee sau pe albumele lor, precum Subcarpati, Sensor, AG Weinberger, Vama Veche, Zob, Nemos, N.S.K. si multi altii. Deasemenea a impartit scena cu Faithless, Chicane, Prodigy, Scorpions, Genesis, Bonobo, Crystal Method si a participat la mai multe festivaluri si evenimente internationale.

 

In prezent canta cu membri ai Ansamblului Meraki in diferite formule si isi pregateste noul album din aceasta toamna. Discografia ei oficiala include peste 60 de piese si 8 videoclipuri dar ce o distinge pe Mara este scopul profund de a se conecta cu publicul intr-un mod aproape spiritual. Versurile ei contin un mesaj puternic despre evolutia prin dragoste si sunt imbracate muzical intr-un melanj eclectic de instrumente live cu elemente electronice, de la traditional la experimental. Fiecare aparitie live este memorabila iar pentru acest eveniment Mara a pregatit un setlist bazat pe vechi melodii aromane, intr-o forma contemporana si o formula live ce contine si alti muzicieni cu renume. 

© Meraki Music 2017