maria - Bilete

MARIA RADUCANU

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

"Maria cântă cu durere, cu astâmpărare şi cu linişte. Plin şi plutitor. Greşeşte limpede, se-ncurcă languros, erorile ei sunt stăpânite. Cântecele ei pot fi orice de la volute la linii frânte, de la strigăt la şoaptă. Şi chiar dacă vreodată au fost ale altora, încetează de-a mai fi - pentru că atunci când le cântă Maria, ele se preschimbă. Poate să treacă de la blues la folclor, de la jazz la cântece de pahar, de la fado la strigături, de la jeluiri la cântece de leagăn, de la colinde la inimă albastră, din salon în mahala. Şi o face într-o curgere atât de firească, de suplă, încât aromele se-nnoadă lichid într-un unic şuvoi limpede, din care nu se pot strecura decât emoţiile."

Ana-Maria Pănoiu (Liternet.ro)


În conformitate cu Art.1. lit. b) și Art. 2 din Hotărârea CNSS nr. 70 din 16.09.2021 privind stabilirea măsurilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, avem următoarele reguli de acces:


La eveniment pot participa:

- persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare

- Persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19 și prezintă testul de anticorpi aferent.

-În cadrul evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

- Este obligatorie respectarea locurilor marcate în sală.

- După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.