MARIZA  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 


MARIZA PASTREAZA INIMA INFLACARATA SI REVINE IN CONCERT LA SALA PALATULUI


 


Bucuresti – 03 aprilie 2017 – MARIZA, o artista deja consacrata in Romania, revine in 2018 cu suflu proaspat si plin de inspiratie pe scena Salii Palatului pentru un nou concert fado ce va avea loc pe data de 17 februarie de la aceeasi ora 20.00!


MARIZA promite publicului roman un show de cel putin 75 de minute, in care va interpreta piese de pe viitorul album ce va vedea lumina undeva spre finele acestui an, material ce va fi insotit de un turneu inflacarat ce va ajunge si la Bucuresti, la inceputul anului viitor!


Evenimentul din Romania este primul pe lista viitorului turneu, asa ca in scurt timp vom anunta mult mai multe detalii, imediat ce artista portugheza va fi pregatita sa dezvaluie atat noua imagine, cat si informatii despre noile piese.


Momentan, MARIZA concerteaza cu turneul Mundo, cel de care s-au bucurat peste 3.000 de romani in luna noiembrie 2016, multe spectacole fiind SOLD OUT, precum in Abu Dhabi, Luxemburg, Bremen si Hamburg.


Asadar, pastram ideea: NOUA REGINA A MUZICII FADO este MARIZA, cantareata cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei!


Ultima creatie, Mundo, a fost dublu platinata pentru vanzari de peste 30.000 de unitati, fiind o alta mare realizare ce a venit dupa ce Mariza a primit la Londra premiul pentru Cel Mai Bun Artist in 2016, un premiu oferit de prestigioasa revista Songlines, si la nici doua saptamani de la nominalizarea albumului pentru Latin Grammys.


Intr-un singur deceniu, MARIZA a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte pe intreg mapamondul. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultatorilor. In anul 2004, solista primeşte premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia, dar si European Border Breakers Award.  De asemenea, tot in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cantat in duet alaturi de Sting piesa "A Thousand Years”.


https://www.youtube.com/watch?v=Eb3mQ5IV_28


https://www.youtube.com/watch?v=AiVd67KHKqQ


Biletele pot fi procurate la urmatoarele categorii: • VIP  - 300 lei

 • Categoria I - 220 lei

 • Categoria II - 175 lei

 • Categoria III - 140 lei

 • Categoria IV - 110 lei


 


DESPRE MARIZA


Nascuta pe data de 16 decembrie 1973, in Mozambique, si crescuta in Portulagia, multipla nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a premiului BBC pentru “Cel mai Bun Artist European”, Mariza este, indubitabil, diva internationala a muzicii fado.


Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues incoace, avand recenzii la superlativ din partea celor mai exigenti critici de specialitate si dovedind, pe aceasta cale, ca este un talent de rang international, de la care toti ne asteptam pe viitor la tot ce-i mai frumos in muzica.


Partenerii ei muzicali au fost dintre cei mai buni: Jacques Morelenbaum si John Mauceri, José Merced si Miguel Poveda, Gilberto Gil si Ivan Lins, Lenny Kravitz si Sting, Cesária Évora si Tito Paris, Carlos do Carmo si Rui Veloso.


Combina intr-o maniera extrem de personala poezia muzicii folk din Portugalia, cadentele arabe cu usoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritatile gospel, inclusiv blues-ul.


Povestea de succes a divei portugheze explodeaza in anul 2001, odata cu lansarea primul album, "Fado em Mim", pentru care a primit patru discuri de platina in tara de origine. Cel de-al doilea album, "Fado Curvo", un succes garantat, ocupa locul al saselea in topul Billboard, iar Mariza a devenit, astfel, artista cu cele mai mari vanzări din istoria muzicala a Portugaliei.


Mariza este maritata cu António Ferreira, tatal primului ei copil pe nume Martim, nascut pe data de 6 iulie 2011.


DISCOGRAFIE: • Fado em Mim (2002)

 • Fado Curvo (2003)

 • Live in London (2005) DVD

 • Transparente (2005)

 • Concerto em Lisboa (2006) DVD and CD

 • Terra (2008)

 • Fado Tradicional (2010)

 • Mundo (2015)

 •  2017 – va fi anuntat