Mascariciul - Bilete

MĂSCĂRICIUL

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Un actor rămas în teatru doar cu sufleorul îşi retrăieşte rolurile şi amintirea succesului. O viaţă trăită între râs şi plâns, mărturia unui actor pe scenă şi în afara scenei sunt subiecte bune pentru o noapte albă îndestulată cu vodkă şi bucate iluzorii. Două recitaluri actoriceşti care nu trebuie ratate.


STIMAȚI SPECTATORI

Conform H.G. nr. 932/2021 modificată și completată prin HG nr. 990 din 17 septembrie 2021, participarea/accesul publicului la sălile de spectacole si concerte este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și obligativitatea prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19, pentru următoarele categorii de spectatori:

Ø persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; sau

Ø persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

Ø persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Intrarea spectatorilor în sala de spectacol se va putea face numai după verificarea prin scanare a codului QR* de pe certificatul prezentat electronic sau pe hârtie, prin intermediul aplicației mobile Check DCC, conform O.U.G. nr. 68/2021.

În măsura în care ați achiziționat deja un bilet la spectacolele teatrului nostru și nu vă aflați în vreuna dintre cele trei situații menționate mai sus, aveți posibilitatea de a solicita restituirea prețului biletului achiziționat.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create!