Masha si Ursul - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Masha și Ursul anunță încă un spectacol la Sala Palatului

La cererea publicului, încă un spectacol Masha și Ursul la Sala Palatului

 

București, 30 martie 2017 – Spectacolul Masha și Ursul de pe 13 mai, de la Sala Palatului, este aproape sold-out. Un al doilea show, de la ora 19.00, în aceeași zi, intra în vânzare începând de astăzi. Spectacolul este recomandat preponderent copiilor între 3 și 6 ani și va fi dublat în limba română. Durata: o oră. Organizator: Events.

 

Turneul Masha și Ursul se oprește în Sofia, Sziget și Budapesta înainte de a ajunge la Bucuresti, pe 13 mai. O încurcă-lume adorabilă, preferata copiilor și a părinților deoptrivă, Masha reușește să atragă o droaie de personaje din Pădurea Fermecată în situații buclucașe. 

 

Viața unui iubitor al dulciurilor este mai dulce decât o caramea,

Dropsurile se sparg cu zgomot în dinți.

Doar cu toții știm, și asta demult,

Că pentru a deveni mai deștepți

Trebuie să mâncăm marmeladă și ciocolată.

Și astea-s basme, că te dor dinții,

Toți spun asta din invidie -

Numai că vorbesc degeaba! Nu, dinții nu dor!

 

Inspirat dintr-un basm, adorat de copiii din 120 de țări, serialul care a stat la baza spectacolului live a ajuns în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil și pe Netflix. Producțiile live Masha și Ursul, peste 1000 la număr, s-au jucat până acum în 25 de țări, impresionând spectactori de toate vârstele.

 

Despre “Borcanul cu Miere”

Era liniște și pace în pădure până când Mashei i-a venit o idee incredibilă! Pe care, firește, a decis s-o împărtășească cu toată lumea din pădurea fermecată! Așa începe povestea “Borcanului cu Miere”... Eroii noștri vor avea parte de hohote de râs, de istorii interesante, de situații imprevizibile, pe care vor trebui să le rezolve cu decizii serioase! Masha, Ursul și fiecare creatură în pădure ne vor ajuta să înțelegem cum arată prietenia adevărată, cum ar trebui să ne luptăm cu obstacolele vieții și, desigur, cum să fim sinceri, inteligenți și amuzanți! Iar micuții oaspeții de la Sala Palatului vor fi încântați cu o mulțime de dansuri, momente muzicale și situatii comice, ce vor aduce magia în viața lor!

 

Pe 13 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 10.00, pentru primul spectacol cu începere de la ora 11.00. Porțile se vor deschide la ora 18.00 pentru cel de-al doilea spectacol, de la ora 19.00. Biletele sunt disponibile la prețurile de 35, 49, 70, 91, 105, 140 lei (copii), sau 50, 70, 100, 130, 150, 200 lei (adulți), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele pentru meet&greet, moment ce la va oferi fanilor oportunitatea de a face poze cu personajele preferate, sunt disponibile la prețul de 50 de lei. Au accesul gratuit la spectacol copiii cu înălțimea de până la 90 cm (fără loc propriu; vor fi ținuți în brațe de căte părinți / însoțitori; nu recomandăm participarea copiilor atât de mici la reprezentație).