Matter of Fact Issue 2 - Bilete

Matter of Fact Issue 2 - Bilete ©

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment


Matter of-Fact Issue 2 – Suol Night prezinta Daniel Bortz si Trickski la Palatul Ghika

 

Gratie numarului mare de bilete vandute si a buzz-ului creat, evenimentul Matter of-Fact Issue 2 Suol Night se muta la Palatul Ghika (str. Doamna Ghica, nr. 5).Va asteptam, asadar, pe iarba, in aer liber, pentru a trai impreuna cu Daniel Bortz si Trickski, muzica electronica, in toate semnificatiile ei posibile.

 

Dupa un prim eveniment care a spart  gheata la sfarsitul lunii iunie, Matter of-Fact continua seria evenimentelor cu alte doua nume sonore din muzica electronica: Daniel Bortz si Trickski, invitati special in cadrul evenimentului ce va avea loc pe data de 31 august.

 

Nascut in Berlin la inceputul anilor ’80, Daniel Bortz este activ pe scena muzicii electronice de mai bine de 13 ani, rafinandu-si sunetul cu influente house, elemente digitale ale muzicii dance, cu o bogata doza de eclectism si cu acel strop de energie ce il caracterizeaza. Fie ca este vorba despre New Wave-ul anilor ’80, despre hip hop-ul de pe West Coast, de mania Disco sau Dance, Bortz reuseste sa aduca totul sub aceeasi umbrela, intr-un univers foarte personal de sunete si emotii. “Imi place, de exemplu, sa ascult un sample R&B intr-o alta aura, transformandu-l si adaptandu-l propriilor mele gusturi, facandu-l dansabil”. Ceea ce a facut, de altfel, cand a surprins audienta de la Fusion Festival 2011, cand a relucrat cover-ul semnat de Feist pentru piesa lui James Blake, “Limit to Your Love” si a facut lumea sa uite de ploaie si noroi.

 

Trickski inseamna, de fapt, Yannick Labbé si Daniel Becker, doi DJ si producatori, care, in anul 2005, au facut echipa sub numele de Trickski si au cucerit lumea cu un sound pe cat de original, de “brutal”, pe atat de plin de suflet si muzicalitate. Mixul de influente Jazz si maniera proprie de interpretare a muzicii electronice i-a transformat in adevarati vizionari si le-a castigat aclamari din partea unor artisti precum Carl Craig, Gilles Peterson, DJ Hell sau Peter Kruder. Imbinarea de Slow House, Disco, Soul si Techno i-a dus peste tot in lume, iar noile colaborari cu labeluri precum DIYnamic, Stilove4music, Future Classic si Delusions of Grandeur i-a condus catre o noua casa: Suol, in Berlin, unde au lansat primul lor album.

 

Matter of-Fact Issue 2 – Suol Night va asteapta pe 31 august, la Palatul Ghika (str. Doamna Ghica, nr. 5) ,  pentru a trai, impreuna cu Daniel Bortz si Trickski, o seara dance unica.

Sponsori / Parteneri