Mauve - Tohani Wine Experience  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

MAUVE – Tohani Wine Experience


Jazz Edition


Vineri, 21 septembrie 2018, va avea loc cea de-a doua editie MAUVE – Tohani Wine Experience. Un eveniment inedit chiar in inima viei de la Tohani, cu degustari de vin, concerte de jazz, concursuri de  cules si fotografie si cel mai spectaculos apus in vie. 


La doar o ora si jumatate de Bucuresti, descoperim fascinanta lume a vinului in una dintre cele mai importante zone viticole din Romania. Intinsa pe sapte dealuri insorite, via de la Tohani este o adevarata oaza de liniste si relaxare. In plina perioada de cules, Tohani Romania va invita sa va bucurati de o seara autentica de toamna in mijlocul viei, cu vinuri bune si must proaspat, alaturi de concursuri inedite de cules si fotografie. Iar in lumina apusului de soare si a focului de tabara continuam cu mancare si voie buna.


Sunetul viei va fi acompaniat in ritmuri de jazz de:


Deschidere - Cristina Radu Quartet.


Main Concert: Irina Sarbu Band


After-party DJ set


Informatii logistice: Autocarele MAUVE vor pleca din Bucuresti din parcarea din Piata Victoriei (in fata cladirii Guvernului). Intervalul orar de plecare este 16.00 - 17.00, autocarele vor pleca pe masura ocuparii locurilor. Intoarcerea de la Tohani va avea loc in aceeasi locatie, dupa miezul noptii. 


Cost bilet: 50 RON.  Accesul la eveniment, barul (vinul si apa) si transportul dus-intors din Bucuresti sunt incluse in costul biletului. In locatie va exista o zona dedicata de street-food.