Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Pe 13 noiembrie la Colectiv, asirienii de la MELECHESH revin in Romania pentru un concert de exceptie alaturi de hoarda barbara de la GOD ! Inca doua trupe vor fi anuntate pe afis cat de curand, una din strainatate. Organizatorii ofera primele 50 de bilete la pret special de doar 35 de lei !

Formata in 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, MELECHESH s-a evidentiat in piata metal cu un sound aparte cu influente orientale, dand nastere unui stil aparte denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal".

Numele trupei vine de la expresia melech care inseamna rege si esh care inseamna foc in aramaica si ebraica. Cu 5 albume la activ, Melechesh revin la Bucuresti cu un setlist plin de piesele care i-au facut celebri

GOD nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre trupele romanesti de metal cu traditie. Acelasi show energic plin de efecte speciale pe care il veti putea vedea si pe 27 septembrie la METALHEAD Meeting la Arene alaturi de Paradise Lost si Finntroll, va invada si Colectivul pe 13 noiembrie !


Biletele costa 35 de lei, oferta earlybird primele 50 de bucati, apoi pretul acestora va fi de 40 de lei pana pe 12 noiembrie. In ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei.

Sponsori / Parteneri