METALHEAD Meeting 2014  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Sepultura, Moonspell si Arkona canta la METALHEAD Meeting pe 7 iunie la Arenele Romane


 


Arkona, cea mai notabila trupa de metal rusa, este al treileaheadliner confirmat la METALHEAD Meeting 2014 alaturi de SEPULTURA (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Last Hope (Bulgaria), Endsight (Grecia) si Diamonds are Forever (Romania).Moonspell este o trupa portugheza de gothic metal formata in 1992 care dupa mii de concerte live si-a castigat bine meritatul status de cea mai importanta trupa de metal portugheza. Primul EP lansat a purtat numele de "Under the Moonspell" (1994) iar primul album, un succes rasunator chiar si in zilele noastre, "Wolfheart", a fost prima colaborare cu casa lor de discuri, Century Media. In 1996 a urmat "Irreligious", primii pasi ai trupei pe teritoriul gothic metal, dupa ce precedentul album a fost incadrat in zona black metal. Primul single Moonspell, "Opium", este si in zilele noastre una dintre cele mai iubite piese de catre fani. In 1998 urmeaza "Sin Pecado" iar in 1999, "The Butterfly Effect" inregistrat la Londra cu producatorul Andy Reilly, un album experimental plin de chitari acordate jos si pasaje pe care sintetizatorul este rege. "Darkness and Hope" a urmat in 2001, album produs alaturi de Hiili Hiilesmaa (Sentenced, HIM). In 2003 "The Antidote" alaturi de Niclas Etelävuori din Amorphis.

Arkona a debutat in 2002 find fondata de catre doi membri ai Societatii Neopagane Slave “Dolgoprudny” : Masha "Scream" Arkhipova and Alexander "Warlock" Korolyov. Masha "Scream" Arkhipova, atat istoric cat si compozitor, este una dintre putinele soliste de succes al stilului death growl. Numele trupei face referire la ultimul oras-cetate slav care poarta acelasi nume.

Versurile lor sunt puternic influenate de folclorul rus si mitologia slava, iar muzica lor incorporeaza mai multe instrumente muzicale traditionale rusesti. Arkona a lansat primul album Vozrozhdeniye in 2004 iar cel mai recent album al trupei, lansat in 2014 si al saptelea din cariera, este Yav, trupa fiind momentan recunoscuta ca una dintre cele mai bune nume ale pagan-metalului mondial iar videoclipurile lor strang milioane de vizualizari pe Youtube !

Brazilienii de la SEPULTURA vin in Romania chiar in anul in care sarbatoresc 30 de ani de cariera si se afla in turneul de promovare al celui mai recent material discografic  - The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat in 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).

Pe 7 iunie la Arenele Romane, Moonspell promit un setlist special pentru Romania care va include piese precum "Luna","Alma Mater","Vampiria","Scorpion Flower","Mephisto", "Opium", "Finistera", "At Tragic Heights" sau "Full Moon Madness"

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/


- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 15mai)
- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle dupa 15 mai, in ziua concertului si la intrare

Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul de rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy !