square-mihai-margineanu-ora-18 - Bilete

MIHAI MĂRGINEANU@14THLANE.RO

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

În urma noilor restricții care au fost prelungite până la data de 08 decembrie, conform hotărârii nr. 83 din data 08/11/2021, suntem nevoiți să reprogramăm evenimentul Mihai Margineanu @ 14th LANE pentru noua dată de 18 decembrie 2021.

Puțini artiști reușesc să combine atât de inspirat muzica, actoria, improvizația și umorul precum o face Mihai Mărgineanu. Pe ritmuri de folk, pop și rock Mihai Mărgineanu aduce la viață influențe din folclorul românesc și țigănesc, reușind să distreze, să ridice la dans și să atragă atenția asupra celor mai intense sentimente.

Biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervare în restaurant.

Experiența concertului este completată de o cină super savuroasă bazată pe un meniu inspirat din aromele sezonului și ingrediente premium internațioanale. Selecția de vinuri te provoacă să alegi eticheta care se potrivește perfect preparatelor elegante. Pentru informații și rezervări vă rugăm să ne contactați la 0727 677 777.


Condiții de participare:

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

-Persoane care dețin dovada vaccinării împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.

-Test aticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.

Nu există posibilitatea testării la locație. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.