Mind Body Spirit  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Mind Body Spirit - 6 ore de armonie totala a trupului cu spiritul 


Sesiune extensiva de armonie a corpul cu spiritul (6 ore): Terapie Craniosacrala, Private Yoga, Masaj Ayurvedic, Masaj Yumeiho. Corpul si spiritul tau pot intra iarasi in comuniune, prin tehnice impartasite de catre asiatici de-a lungul mileniilor


Îți dorești să îi oferi în dar, timp și relaxare? Cu noile experiențe-cadou, de relaxare prin terapie craniosacrală și masaj japonez, îi poți oferi o porție imensă de bucurie, relaxare și mai presus de toate, sănătate!Persoana iubită duce un stil de viață agitat și nivelul de energie îi scade considerabil? Stresul, ritmul alert sau programul haotic în alimentație își pun amprenta asupra corpului și încet, încet, provoacă îmbătrânirea rapidă a celulelor. Dacă vrei să o ajuți, îți propunem să adaugi pe lista de cadouri o experiență asiatică, care timp de 4 ore o să facă minuni asupra oricărui corp extenuat, avid de relaxare.


Centrul Shakti propune un program de relaxare, prin care se pot combate cu succes efectele negative ale stresului, inducând o stare de pace interioară. Organismul obosit primește în acest fel o pauză bine meritată pentru relaxare, iar nivelul de stres este redus considerabil.


Terapia craniosacrală contribuie la circulația corectă a fluidelor în țesuturi, ajutând la o mai bună oxigenare. Funcționarea sistemului craniosacral este vitală pentru un corp sănătos, iar această tehnică presupune mișcări fine, în puncte cheie, care eliberează presiunea acumulată. Durata acestei proceduri este de 75 de minute, fiind extrem benefică pentru sănătate.


Detaliile experientei • Terapie craniosacrala (metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului) (75 min)

 • Sesiune Privata Yoga (60 min)

 • Masaj Yumeiho (metodă profilactică şi terapeutică japoneză, cunoscută și sub numele de “Metoda de îndreptare a coxalelor, masaj și presopunctură” (90 min)

 • Masajul ayurvedic in conformitate cu dosha ta (sau constitutia ta fizica, psihica si energetica), adaptat nevoilor tale (80 min)

 • Locatie: Bucuresti

 • Experienta pentru o persoana

 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

 • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut: • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

 • Conform traditiei ayurvedice, boala, suferinta, nefericirea sau tensiunea apar atunci cand nu suntem aliniati cu natura noastra interioara. Cu alte cuvinte, cand uitam de noi si ne lasam inghititi de valtoarea sarcinilor de zi cu zi, fara sa facem ceva pentru noi. In limba sanscrita, Ayu inseamna viata iar Vedainseamna cunoastere, astfel ca o traducere potrivita pentru Ayurveda ar fi “cunoasterea vietii”. Masajul ayurvedic este despre a te cunoaste pe tine insuti si, in conformitate cu dosha ta (sau constitutia ta fizica, psihica si energetica), masajul va fi adaptat nevoilor tale. Echilibru, energie si elevare spirituala, intr-un singur masaj

 • In masajul thailandez corpul este menit să se miște, iar pozițiile de stretching pun corpul în mișcare activând potențialul chinestezic al clientului. Terapeutul ghidează cu prudență corpul clientului în pozițiile de stretching lent, explorând capacitatea mobilității și flexibilității individuale. Stretchingul are un efect de relaxare instantanee, atât la nivelul musculaturii, cât și și la nivelul mental și emoțional – de aici și sentimentul de pace interioară, de eliberare și de împlinire, foarte adesea exprimate prin comentarii de genul: „Parcă am plutit pe niște nori”. Prin intermediul mișcării cunoaștem plenitudinea.

 • Terapia craniosacrală este o metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral. Sistemul craniosacral este alcătuit din membranele meningeale, structuri care controlează presiunea intracraniană și dinamica lichidului cefalorahidian și care îmbracă și protejează creierul și măduva spinării. De unde și rolul lor esențial în funcționarea sistemului nervos central.

 • In sesiunea yoga, prin intermediul exercitiilor fizice, numite asane, executate pe parcursul orei, corpul se intareste si se echilibreaza. Prin concentrarea de care este nevoie in executarea exercitiilor fizice, mintea se relaxeaza, se elibereaza de stres si se intareste. Prin respiratia controlata si prin meditatie atat corpul, cat si mintea se vor dezvolta, retesandu-se legatura dintre cele doua, astfel incat sa functioneze intr-un tot unitar si armonios.