!MPRO  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

!MPRO - Festivalul Național de Improvizație își propune să popularizeze teatrul de improvizație în rândul marelui public ca un produs cultural de calitate, să creeze premizele formării unei comunități a improvizatorilor din țară și a spectatorilor amatori de acest gen de divertisment și să ofere participanților oportunități de îmbunătățire și dezvoltare a actului artistic. 


Prima ediție !MPRO - Festivalul Național de Improvizație va oferi publicului 21 de spectacole de improvizație, 4 sesiuni de workshop pentru publicul larg şi petreceri în Clubul Festivalului, Black Jack, unde veți putea socializa cu improvizatorii voștri preferați. PROGRAMUL COMPLET AICI. Detalii despre trupele invitate aici.

Biletele la 1 spectacol individual costă 10 lei, un Abonament de O Seară (ce oferă acces la toate cele 4 spectacole din acea seară) costă 30 de lei, la fel şi biletul la All Stars Shows de sâmbătă şi duminică.Abonamentul VIP îți oferă acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului, cu o reducere de 42% față de prețul cumulat al biletelor de acces individuale + 1 bere URSUS și 1 shot de Jameson / zi.