MURMUR FESTIVAL  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Murmur este nascut din dorinta de a sustine traditiile si istoria locala. Un festival intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii din Romania: Cetatea Fagarasului.


 


Murmurul istoriei


Situata intr-un oras medieval, inconjurata de traditii frumoase, peisaje incredibile si oameni prietenosi, se afla o cetate ce nu a fost niciodata cucerita. Ancorata in istorie, traditie si mituri, cetatea Fagarasului este una dintre cele mai mari fortarete ale Europei si al doilea cel mai impresionant castel din intreaga lume (conform unui top realizat de Hopper).


 


Intre istorie si modernitate


Murmur isi propune sa valorifice potentialul acestei zone prin organizarea unui festival ce va avea loc intre 28 si 30 Iulie 2017 si care va combina autenticitatea spatiului cu o abordare moderna. Festivalul Murmur, va aduce laolalta muzica electronica si live, workshop-uri traditionale, costume si decoratii autentice, spatii amenajate special pentru artisti si concepte unice. Artizani locali vor putea să redea viata artei lor traditionale, in timp ce decorul, moda și video-proiectiile se vor axa in jurul tematicii autenticitatii moderne.


 


Line-up


Murmur festival inseamnă 4 scene in locatii inedite ale cetatii, muzica live, electronica, rock si hip-hop oferită de primii artisti deja confirmati: CTC, The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Danaga, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dex, Baiatu de la parter, Ada Kaleh, Suciu, Charlie, Jay Bliss, Kike Mayor, Viktor Udvari, Mihai Pol, Radu Mirica, Toygun, De La Munte.


 


Locatia poate avea un numar limitat de participanti, la fel vor fi si biletele.