Muzeul Simturilor-Pachet Family  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Muzeul Simturilor - o experienta plina de mister Pachet Family


Trăiește o experiența de neimaginat într-o lume a senzațiilor si a iluziilor optice într-un muzeu extraordinar. Un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rațional. Te invităm la Museum of Senses, un loc unde îți vei trezi simțurile descoperind din ce în ce mai mult.Lasă-te purtat într-o călătorie plină de provocari pentru corp și minte. Vei putea afla mai multe despre  perceptie, vibrații, atingere, creierul uman si știintă.  Observă si explorează ceea ce simți, dând un sens  simțurilor tale care vor fi stimulate, pentru a-ți trezi imaginația si a-ți sfida perceptia. 

Ce sunt simțurile?
Simțul: Percepția fiziologică a organismului uman în strânsă legătură cu sistemul senzorial. Amestecul  lor este ceea ce ne fascineaza în viața de zi cu zi.

Viața este mult mai bună atunci când privești cu capul în jos. Această aventură interioară declanșează diverse senzații, vizitatorii trecând de la o cameră la alta. Cand barbarii au invadat Histria, au întors cetatea cu susul in jos si au creat haos printre locuitori.

Poți simți că levitezi, cei curajosi pot traversa Delta Dunarii sau intra în Vortex și întâlnește câteva iluzii optice nebunești.

Pentru iubitorii de relaxare, poate fi descoperită chiar și o plajă în interiorul muzeului.

Esti pregatit pentru mai multa culoare? Lasă-te purtat într-un joc de umbre si lumini descoperind  magia culorilor cât și faimoasele globuri Tesla, cum funcționeaza energia și care sunt miracolele fizicii.

Cum crezi că este să poți vedea lucrurile într-un infinit ? De această dată experimentezi chiar infinitul  în valuri nesfârșite de muzică într-o cameră cu oglinzi.

În continuare, vei explora camera AMES cunoscută la nivel mondial, care îți va pune la încercare  percepția asupra dimensiunii tale reale.


În cadrul Muzeului Simțurilor se pot organiza și petreceri aniversare pentru copii unde vor avea parte de foarte multe surprize iar prețul include sala de petreceri pentru o oră, treasure hunt, vizită muzeu și invitații gratuite.


Pe lângă biletul de intrare, poți achiziționa de pe site-ul nostru și un mic suvenir, care să-ti amintească de vizita ta la muzeu. Suvenirul achiziționat se poate ridica de la recepția muzeului.Promitem experiențe memorabile!


Detaliile experienței:  • Locatie -  in Bucuresti si Constanta

  • Experienta valabila pentru o persoana

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou   

  • Valabilitate voucher: 12 luniCe trebuie sa stiu:  • Un muzeu dedicat copiilor mari si mici

  • Petreceri aniversare copii

  • Suvenirurile sunt disponibile spre vânzare doar dacă se achiziționează împreună cu biletul de intrare la muzeu.

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou.

  • Valabilitate voucher: 12 luni de la data achizitiei.