MUZICA DORINTELOR IMPLINITE - Concert caritabil Sindrom Down - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

MUZICA DORINŢELOR IMPLINITE

Concert Extraordinar cu prilejul Zilei Mondiale a Sindromului Down

 

 

Vino alături de noi să-i ascultăm pe Sujeet DESAI, muzician şi ambasador internaţional al persoanelor cu Sindrom Down, Paula SELING, prim violonista Radio România, actorul Valentin TEODOSIU şi Orchestra de Cameră a Radio România pentru a celebra împrună Ziua Mondială a Sindromului Down

Evenimentul se va desfășura la Sala de Concerte Mihail Jora (Sala Radio) în data de 22 martie 2012, începând cu ora 19.00.

În recital:

Sujeet DESAI

Şi invitaţii săi:

Cristina ANGHELESCU – Vivaldi - ANOTIMPURILE

Paula SELING – repertoriu propriu şi internaţional

Informaţii de background:

Sujeet DESAI este un tânăr muzician de 30 de ani din Statele Unite ale Americii.

Prezența sa în România este cu atât mai importantă cu cât parcursul său de până acum este impresionant: a făcut sport de performanță, cântă la șapte instrumente și este invitat peste tot în lume pentru a susține, pe lângă concerte solo, ateliere de dezvoltare personală și discursuri motivaționale. Sujeet DESAI este un adevărat ambsador internațional al persoanelor cu dizabilități, fiind diagnosticat el însuși cu Sindrom Down. Prin exemplu personal și multiple medalii de aur câștigate la Jocurile Paralimpice, Sujeet DESAI vorbește și cântă lumii întregi despre abilități, mai degrabă decât despre dizabilități.

Prin aceste evenimente ne dorim să arătăm publicului larg cât de departe pot ajunge copiii cu Sindrom Down dacă au parte de servicii de asistență și protecție și să marcăm începutul unei campanii de conștientizare a acestei problematici în România.

Participarea dumneavoastră ne poate oferi şansa de a transmite un mesaj extrem de puternic despre copiii cu Sindrom Down, aflaţi la marginea societăţii si a uitării.

Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) este o organizaţie nonguvermanentală românească dedicată promovării drepturilor copiilor cu dizabilități și facilitării accesului acestora la serviciile de asistență și protecție. CEDCD este membru afiliat al Organizației Down Syndrome International, organizaţie care promovează pe plan internaţional problematica Sindromului Down.