muzica-magiei-1 - Bilete

MUZICA MAGIEI – MAGIA MUZICII

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Muzica magiei – Magia muzicii

Pregătiți-vă pentru o seară plină de divertisment, programată marți, 21 martie 2023, de la ora 19, la PalatulNațional al Copiilor, când Paula Seling, Corul de copii Meloritm, Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc, câștigătoare a emisiunii ”Românii au talent” în 2021, Darius Mabda, strălucitul dansator, câștigătorul premiuluicel mare al sezonului 12 și al premiului de Originalitate de la ”Românii au talent” și Leonard Iozefini, renumitulmagician și iluzionist, vor urca pe scenă pentru un spectacol unic sub denumirea ”Muzica magiei - Magiamuzicii”.

Ana Maria Mărgean, vă aduce personajele sale animate, între altele Păpușa Lizzy, la viață prin talentul său uimitor de ventrilocism. Spectatorii vor fi încântați să vadă cum personajele sale au personalități distincte și voci unice, care sunt aduse la viață prin abilitățile sale de a vorbi și cânta fără să-și miște buzele.

Darius Mabda, va aduce magia dansului, pe lângă muzică și va umple scena cu multă pasiune și bucurie.

Leonard Iozefini, magicianul și iluzionistul renumit, va aduce propria sa magie la Palatul Copiilor, captivând publicul cu trucurile sale uimitoare și iluziile care lasă spectatorii cu gura căscată. Spectacolul său interactiv va implica publicul în acțiune, creând o experiență unică și captivantă pentru fiecare persoană din sală.

Corul Meloritm, format la Palatul Copiilor, dirijat de doamna Elena Nicolai, este un grup vocal de copii talentați și pasionați, care vor prezenta o varietate de genuri muzicale. Corul a cântat în numeroase concerte și evenimente importante.

Invitata specială din acest concert este Paula Seling, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, artistă cu o carieră impresionantă, ea va aduce un plus de energie și emoție spectacolului. Vă așteptăm cu drag la acest spectacol minunat, care va avea loc la Palatul Copiilor, pe 21 martie 2023, începând cu ora 19. Este potrivit pentru toate vârstele și cu siguranță va fi o seară de divertisment și surprize.