My Dream  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

My dreamDespre puterea de a visa si despre visele care devin realitateAcum in Romania, China Disabled People’s Performing Art Troupe (CDPPAT) prezinta seria de spectacole My Dream, un show extraordinar , pentru toata familia, cu un set-up imens alcatutit din ecrane, jocuri de lumina si culoare, muzica, cu 50 de personaje pe scena, cu dansuri, poezie, arta traditionala chineza si moderna s.a.m.d.. Divertisment de cea mai buna calitate, care ii bucura deopotriva pe cei mici si pe cei maturi.Au jucat peste 150 de show-uri, in 60 de tari din Asia, Europa, America, Africa şi Oceania, incluzand locuri de prestigiu cum ar fi Carnegie Hall, John F. Kennedy Performing Arts Centre, La Scala şi Jocurile Paralimpice de la Beijing 2008.


Povestea lor incepe in 1987, cand, 30 de persoane cu dizabilitaţi, mari iubitoare de arta, au fost acceptate sa participe la Festivalul de Arta din China. S-au pregatit temeinic: solo-uri vocale, cor, muzica traditionala chineza si occidentala, dansuri trandiţionale chineze, balet, dans latino, dans modern, teatru, Peking Opera si poezii exprimate in limbajul semnelor.


Spectacolul a fost aplaudat la scena deschisa, printre alte spectacole profesioniste. Asa ca si-au continuat demersul. Au continuat sa dea reprezentatii si au pus temeliile China Disabled People’s Performing Art Troupe (CDPPAT).


 


De peste 20 de ani, spectacolul ”My Dream” face inconjurul lumii, demonstrand ca daca visezi, daca iti doresti cu adevarat, visul poate deveni realitate.La Sala Palatului, pe 15 iunie, veti vedea un vis devenit realitate...