NDW early bird  - Bilete

Neale Donald Walsch  - Bilete

Detalii eveniment

Conversaţii cu Dumnezeu - Fii Lumină în întuneric

Un mesaj special în vremuri de incertitudine, eveniment de 12 ore LIVE/ONLINE/ INTERACTIV cu Neale Donald Walsch

5 şi 6 Decembrie 2020, între orele 17.00 şi 23.00

20% “EARLY BIRD” discount pentru bilete cumparate in perioada 14-31 Octombrie 2020

Conferinţa va prezenta şi explora totodată cu participanţii noua carte a lui Neale – “The God Solution / Soluţia Dumnezeu” - ce se va lansa în Statele Unite ale Americii în data de 1 Decembrie 2020! Acces EXCLUSIV la material.

Oamenii se întreabă acum peste tot în întreaga lume, aflându-se în fața virusului, a crizei economice, a protestelor rasiale ..... „Unde este DUMNEZEU în toate acestea ??? La ce foloseşte să ai un Dumnezeu dacă această situatie în care ne aflăm cu toţii este cel mai bun lucru pe care ni-l poate aduce viaţa pe acest pământ? " La această întrebare se răspunde în “SOLUȚIA DUMNEZEU”, noua carte a lui Neale.

Într-o prezentare uimitoare și de maximă relevanță în aceste vremuri, autorul celebrelor volume Conversații cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch, propune publicului o explorare profundă a ceea ce el descrie ca fiind cel mai mare mister al vieții și cea mai mare provocare a umanității: există o Ființă Supremă? Dacă există, ce legătură are aceasta cu viața noastră de zi cu zi sau cu ceea ce ne confruntăm în această perioadă? 

Și în ce Dumnezeu ar trebui să credem - în Dumnezeul din inima noastră sau în acel Dumnezeu despre care ni s-a spus? Deţine vreo tradiţie versiunea completă sau exactă?

Cartea de asemenea explorează: singurul aspect al Divinității pe care majoritatea umanității pur și simplu nu poate, sau se teme să îl creadă - dar care ar putea schimba TOTUL.

Rezolvarea celei mai mari probleme prezentă astăzi în lume

Ce este ACUM absolut necesar pentru omenire? Răspunsul este ca omenirea să fie de acord asupra celui mai important subiect din istoria sa. Cea mai mare problemă prezentă astăzi în lume este că nimeni din cei care se află într-o poziție de putere sau de influență nu pare să știe care este natura situaţiei cu care ne confruntăm. Eșecul este evidențiat pretutindeni în lume, dar cauza ce îl produce este tratată ca fiind un mare mister. Problema este într-un cuvânt: alienarea, instrăinarea noastră de ceea ce suntem cu adevărat. Iar această separare o vedem peste tot în lume - între indivizi şi familii, între rase și naționalități, între sexe și persoane cu orientări sexuale diferite, între partide politice, între guvernele națiunilor și chiar între religii.

Evenimentul va beneficia de opțiunea de traducere simultană in limba română. Aceasta optiune este gratuită si poate fi activată din meniul platformei care facilitează programul.

Galerie eveniment