Nick Cave & the Bad Seeds // Arcade Fire  - Bilete

Rock the City presents Nick Cave & the Bad Seeds // Arcade Fire

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Organizatorii festivalului Rock The City au anuntat regulile de acces la concerte:


REGULI DE ACCES SI CONDUITA LA „ROCK THE CITY 2018” NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE

Marti si miercuri va asteptam la „Rock The City” pentru 2 concerte memorabile si in premiera pe taram romanesc: Nick Cave & The Bad Seeds, pe 19 iunie, si Arcade Fire, pe 20 iunie, ambele la Romexpo. Headlinerii vor intra pe scena in jurul orei 21.00.Programul pe zile:19 iunie, Romexpo – open gates ora 18.30

· muzica DJ Hefe;

· Pauza;

· Nick Cave & The Bad Seeds20 iunie, Romexpo – open gates ora 16.00

· Muzica DJ Hefe;

· The Speakers

· muzica Dj Hefe;

· Greetings Sugar

· pauza– muzica DJ Hefe;

· Firma

· Pauza;

· Repetitor

· pauza

· Arcade Fire

· The end!Toate persoanele care au un bilet valid, abonament / o invitatie la aceste concerte sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la festival:

· toate acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor la concert.

· firma de paza care se va ocupa de securitatea dumneavoastra este BGS.

· ambulanta va fi prezenta in perimetru pentru interventii medicale.

· intrarea se face prin parcarea B iar masinile personale pot fi parcate in B, C si D, in limita spatiului disponibil si cu plata; astfel, sfatuim conducatorii auto sa foloseasca mijloacele de transport in comun;

· concertele ar trebui sa se incheie in jurul orei 23.30.

Spectatorii sunt rugati să vina la concert conform programului pe zile, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul show-ului.

· accesul copiilor sub 3 ani este interzis;

· accesul copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 ani si 15 ani se face pe baza unui bilet sau abonament intreg si vor fi insotiti de catre parinti;

· copiii vor fi protejati cu casti sau dopuri in ureche;

· organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;

· organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

In incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

• artificii;

• orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura;

• bannere sustinute de bete;

• spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele; biciclete, trotinete, motorete etc;

• bautura alcoolica, mancare;

• animale de companie;

• medicamente cu efect halucinogen; daca sunteti suferind, va rugam insitent sa aveti un act doveditor la dumneavoastra pentru a nu vi se confisca pastilele, mancarea etc;

• lanturi, bagaje, lasere

- Pentru ARCADE FIRE – NU veniti cu genti mai mari de 16 cm / 11 cm, selfie-stick-uri, radio scannings, bannere politice;

• aparate foto de orice natura;

• aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.


Informații importante:

· TOTI spectatorii vor primi bratari pe zile si bratari pentru abonament, fiecare in culori diferite pentru zonele de acces respective; bratara nu este transmisibila; spectatorii sunt rugati sa nu iasa din zona delimitata concertului, pt ca nu vor mai putea intra; cei care au abonament vor putea intra cu aceeasi bratara si a doua zi, insa nu au voie sa iasa din zona nici in prima zi, nici in a doua zi;

· rugam insistent ca cei care au abonamente sa nu rupa bratara decat dupa ce festivalul a luat sfarsit;

· in caz de ploaie, mai ales furtuna, va rugam să folosiţi pelerine de ploaie;

· rugam sa purtati haine lejere, de culoare deschisa, din materiale naturale si incaltaminte adecvata locatiei;

· va rugam sa va hidratati si sa mancati inainte de a veni la concert; vor exista zone cu apa, suc, cafea si mancare;

· rugam spectatorii sa se comporte civilizat pentru a nu deranja artistii si pentru a nu deranja ceilalti participanti la eveniment;


Fotografii acreditati sunt rugati sa incerce sa nu deranjeze spectatorii!

· vor avea la dispozitie o singura piesa la concertul Nick Cave, fara blitz si 3 piese fara blitz la Arcade Fire, apoi sunt invitati sa urmareasca concertul dupa ce au lasat aparatele foto in backstage.

· pentru concertele din deschidere au dreptul sa traga cate 3 piese la fiecare trupa, atat in prima zi cat si in a doua zi;

· ESTE INTERZIS fotografiatul dupa piesele permise;

· vor primi un „agreement” ce trebuie completat si semnat;

· fotografii care nu respecta conditiile artistului vor fi sanctionati (nu vor mai primi acreditare din partea organizatorului)!

· fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.


!!! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfasoara astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.VA MULTUMIM!"


Rock the City presents Nick Cave & the Bad Seeds si Arcade Fire
Rock The City prezintă, în premieră, în datele de 19 si 20 iunie 2018, concertele  Nick Cave & The Bad Seeds și Arcade Fire. Concertele vor avea loc în București, la Romexpo (parcarea A).


Nick Cave, pe numele adevărat Nicholas Edward Cave, este un artist rock australian, care și-a început cariera în anii 70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birtday Party).


În 1983, după destrămarea trupei The Birtday Party, Nick Cave își formează propriul grup,  Nick Cave & The Bad Seeds, care și-a propus să exploreze diverse genuri muzicale și să iasă din tiparele clasice.


Împreună cu The Bad Seeds, Nick Cave a realizat 16 albume de studio și 4 albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaționale, cea mai cunoscută fiind Where The Wild Roses Grow (cântată în duet cu Kylie Minogue).


Ultimul său disc, Skeleton Tree, apărut în toamna lui 2016, i-a dat posibilitatea lui Nick Cave să revină pe scenă și, în timpul turneului european ce se va desfășura în 2018, să ajungă în premieră și în România.


Cu această ocazie, publicul român va putea fi alături de un artist important al scenei rock mondială, care oferă publicului mai mult decât muzică: o stare emoțională intensă.
Arcade Fire și-a început activitatea în anul 2001, la inițiativa lui Win Butler și Josh Deu, iar în 2004 a devenit cunoscut la nivel internațional în urma lansării albumului de debut, Funeral. Adept al genului indie-rock, Arcade Fire a devenit rapid un nume important în domeniu și a reușit să ajungă în top după lansarea celui de-al doilea album de studio, Neon Bible, editat în 2007.


Au urmat alte albume care au ocupat locul întâi în topurile din America, Canada, Irlanda și Marea Britanie, toate fiind placate cu discuri de aur și platină.


De la formarea acestui grup și până în prezent au fost editate 5 albume de studio și 3 EP-uri. Arcade Fire a avut de-a lungul timpului o consistentă activitate live, susținută de șase turnee. Ultimul turneu a fost început în 2017 sub numele Infinite Content Tour, turneu ce continuă și-n 2018. 


Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii castigate se numară Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards și New Musical Express Awards.


Biletele se vor pune în vânzare pe data de 20 februarie 2018 începând cu ora 14 prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro si vor fi disponibile atat sub forma de abonament, cat si bilete de o zi.