Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internațional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame a început să colecționeze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce își propune să transmită publicului emoțiile, artisticul și caracterul transcendent fată de limitele culturale ale spoturilor publicitare.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate(NDP) a ajuns la a XXI-a ediţie, care se va desfăşura, la fel ca şi anul trecut, doar în Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Evenimentul din Cluj-Napoca, cel mai cinefil oraş al ţării , va avea loc pe 26 noiembrie 2016, ora 20:00, la cinematograful Florin Piersic, loc de referinţă pentru iubitorii de film clujeni.

La fel ca anul trecut, filmele vor rula simultan, atât în sală, cât şi în holul cinematografului unde se va instala un ecran mare şi se va amenaja un bar cu zonă de lounge.

 

Evenimentul include cele mai spectaculoase spoturi, mărci celebre, campanii sociale și povestiri cu final neașteptat. 4 calupuri cu spot-uri publicitare generaliste, caracteristice “Noptii Devoratorilor de Publicitate”, prezentate în premieră publicului din România, înscriindu-ne astfel în sfera occidentală a evenimentelor de acest gen, tonul fiind dat de deschiderea mondială a evenimentului de la Paris 

 Noaptea Devoratorilor de Publicitate” este considerat un eveniment foarte actual și la modă. Pe de o parte le permite participanților să se informeze și astfel să își educe gusturile în ceea ce privește dezvoltarea internationala a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea. Pe de altă parte evenimentul oferă publicului șansa de a se distra împreună cu prietenii, de a comunica și de a interacționa liber, de a se remarca.

 

Acest eveniment este produs de:

DIESEL EVENTS

P-ţa Unirii 10, Cluj-Napoca, România.

Birou: 0730/083881; 0372/765432; 0264/439043

Bilete:0799/600900

Email: office@dieselevents.ro

Rezervari: rezervari@dieselevents.ro

Site: www.dieselevents.ro

 

Sponsori / Parteneri